Opti-Free RepleniSH 300 ml

Opti-Free RepleniSH 300 ml

Opti-Free RepleniSH 300 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 269 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Opti-Free RepleniSH 300 ml - popis produktu

Roztok na kontaktní čočky Opti-Free RepleniSH 300 ml: Víceúčelový roztok na kontaktní čočky Alcon OPTI-FREE RepleniSH má zvlhčující účinek. Díky unikátnímu regeneračnímu systému TearGlyde pomáhá roztok regenerovat povrch čočky takovým způsobem, aby si udržela vrstvu vlhkosti po celý den. Roztok se hodí k dezinfekci, čištění, oplachování, zvlhčování a uchovávání měkkých čoček, včetně silikon-hydrogelových. Svým účinkem dokáže poskytnout komfort při nošení čoček až na 14 hodin. Klíčové vlastnosti roztoku Alcon OPTI-FREE RepleniSHRoztok na kontaktní čočkyPomáhá čistit a zvlhčovat měkké kontaktní čočky včetně silikon-hydrogelovýchRoztok OPTI-FREE pomáhá v boji se syndromem suchého okaRegenerační základ HydraGlyde udržuje vlhkost na povrchu čočkySoučástí balení je i pouzdro na čočkyObjem:300 ml

Tento produkt naleznete ve skupině Kontaktní čočky, vyrábí jej značka Alcon, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Opti-Free RepleniSH 300 ml patří do skupiny produktů Roztoky na kontaktní čočky, patří značce Alcon, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Opti-Free RepleniSH 300 ml označuje EAN kód 5015664005303.

Opti-Free RepleniSH 300 ml - parametry produktu

Opti-Free RepleniSH 300 ml - historie ceny a dostupnosti

Opti-Free RepleniSH 300 ml - další zajímavé produkty

Opti-Free RepleniSH 300 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?