Old River Dámská kožená peněženka 025 červená #5893154

Old River Dámská kožená peněženka 025 červená #5893154

Old River Dámská kožená peněženka 025 červená #5893154

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Old River Dámská kožená peněženka 025 červená - popis produktu

Peněženka Old River Dámská kožená peněženka 025 červená:Peněženka může plnit svou praktickou funkci a zároveň být ikonickým doplňkem pro váš vzhled. Ke každodennímu nošení je vhodná peněženka Old River. Hned vás uchvátí její červená barva, později vás však příjemně překvapí rovněž její kvalitní materiál. Materiálem použitým k její výrobě je kůže. Vyniká svou měkkostí, stálostí a je příjemná na dotyk. Dámská peněženka Old River má elegantní a praktický design, který z ní činí ideálního společníka. Ruční výroba podle tradičních řemesel z ní dělá kousek s duší, čímž si získá srdce každého nositele. Zásadní přednosti peněženky Old River Dámská kožená peněženka 025 červená Pro běžné denní nošení vám dobře poslouží peněženka Old River Pěkný dojem vytváří její červená barva K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je kůže Ručně ji vyrobili řemeslníci postupující dle tradičních metod Zapínání funguje na patenty Vnitřní prostor tvoří kapsa na mince, kapsa na bankovky a přihrádky pro karty a doklady Lze zde uschovat 12 karet Šířka peněženky Old River odpovídá 16,5 cm Vnitřní organizace peněženky Old River Propracovaná peněženka značky Old River zajistí ochranu vašich osobních věcí. Vyznačuje se svým klasickým zapínáním na patenty. Součástí peněženky je rovněž přihrádka pro uschování dokladů nebo karet. Vejde se sem 12 karet. Také mince a bankovky můžete uschovat do vyčleněného prostoru. Šířka peněženky Old River dosahuje 16,5 cm.

Produkt Old River Dámská kožená peněženka 025 červená #5893154 patří do skupiny produktů Dámské peněženky od značky Old River.

Tento produkt se nachází v kategorii Kožené peněženky od značky Old River.

Old River Dámská kožená peněženka 025 červená - parametry produktu

Old River Dámská kožená peněženka 025 červená - historie ceny a dostupnosti

Old River Dámská kožená peněženka 025 červená - další zajímavé produkty

Old River Dámská kožená peněženka 025 červená - jak nakoupit nejvýhodnější?