OFF! Sport rychleschnoucí sprej 100 ml

OFF! Sport rychleschnoucí sprej 100 ml

OFF! Sport rychleschnoucí sprej 100 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

OFF! Sport rychleschnoucí sprej 100 ml - popis produktu

Repelent OFF! Sport rychleschnoucí sprej 100 ml: Repelent OFF! Sport ve spreji poskytuje dlouhodobou ochranu především před komáry a klíšťaty. Vhodný při sportu a delším pobytu v přírodě, na výletech, kempování, vodáctví, turistice, cykloturistice a dalších venkovních aktivitách. Dokáže vás před dotěrným hmyzem ochránit až 8 hodin. OFF! Sport je rychleschnoucí a působí okamžitě. Před použitím protřepejte a nanášejte na pokožku rovnoměrně ze vzdálenosti 15 až 20 cm po dobu jedné sekundy maximálně 2 × denně. Ošetřené části těla nezakrývejte oděvem. Vyhněte se očím a ústům, repelent nevdechujte. Přípravek není vhodný pro děti do 2 let. Klíčové vlastnosti repelentu OFF! Sport rychleschnoucího sprejeOdpuzovač hmyzu OFF! Sport působí okamžitě a účinkuje až 8 hodinVhodný na delší pobyty v příroděRepelent odpuzuje především klíšťata a komáryOFF! Sport rychle zasycháRychleschnoucí repelent ve spreji se snadno aplikujeÚčinná látka:N, N-diethyl-m-toluamid (25 g/100 g)Bezpečnostní upozornění:Hořlavina! Skladujte mimo dosah dětí!

Produkt OFF! Sport rychleschnoucí sprej 100 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Odpuzovače hmyzu, patří pod značku OFF!, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt OFF! Sport rychleschnoucí sprej 100 ml má EAN kód 5000204158670.

OFF! Sport rychleschnoucí sprej 100 ml - parametry produktu

OFF! Sport rychleschnoucí sprej 100 ml - historie ceny a dostupnosti

OFF! Sport rychleschnoucí sprej 100 ml - další zajímavé produkty

OFF! Sport rychleschnoucí sprej 100 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?