Green Apotheke Slzovka obecná 200g | | | Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich | Složení: Slzovka obecnám (Coix lacryma-jobi) plod | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | Balení: Plastový obal | | | Vlastnosti a výhody: Prastará obilovina s
Sawat-D Multigrain Cereals & Rice | Multigrain Cereals & Rice je směsí thajských rýží, luštěnin a obilovin. Tato směs je velmi dobrým a vyváženým zdrojem vitamínů a vlákniny. | Jak správně připravit lahodnou rýži | Příprava v klasickém hrnci | 1 šálek rýže (175g) dvakrát
PROBIO Kukuřičná polenta instantní BIO 450 g | | Instantní kukuřičná polenta je vyráběna pomocí páry. Využitím páry (max. 120°C po dobu 40 minut) je zajištěn ten nejšetrnější způsob přípravy instantní polenty. Na rozdíl od polenty vyráběné pomocí extruze si polenta
PROBIO Ječmen loupaný BIO 500 g | | | Složení: Ječmen* 100% | *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství | Skladování: Skladujte v suchu a temnu. | | | Vlastnosti a výhody: Ječmen je vhodný jako zavářka do polévek, pomazánek, salátů, k zapékání, dušení i jako příloha
Zelené potraviny neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných
PROBIO Oves bezpluchý BIO 500 g | | Složení: oves bezpluchý* 100 % | | *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství | | | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | | | Oves bezpluchý je někdy též označován jako ovesná rýže. Po uvaření má jemnou chuť. Používáme
Labeta Naklíčená pohanka BIO 250 g | | Naklíčená loupaná a dehydrovaná pohanka obsahuje vysoké množství pomalu vstřebatelných sacharidů, díky nimž má nízký glykemický index. Její bílkoviny mají mnohem komplexnější složení než obiloviny. Kyselina citrónová, jablečná a
Miska na klíčení ORION 29x21x7,5cm Miska s víčkem a sítkem je ideální pro pohodlné klíčení semen luštěnin, obilovin, bylin i zeleniny – fazole, hrách, pohanka, čočka, sója… Semínka namočte v misce na 24 hodin. Po uplynutí doby vylijte z nádoby vodu přes plastové sítko