Teddies deskové O Perníkové Chaloupce 26 x 17 cm Moje první pohádky 24 dílků

Teddies deskové O Perníkové Chaloupce 26 x 17 cm Moje první pohádky 24 dílků

Teddies deskové O Perníkové Chaloupce 26 x 17 cm Moje první pohádky 24 dílků

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 89 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Teddies deskové O Perníkové Chaloupce 26 x 17 cm Moje první pohádky 24 dílků - popis produktu

Puzzle O Perníkové Chaloupce: Škemrají vaše děti o pohádku a vás už nebaví číst stále dokola jeden a ten samý příběh? S puzzle O Perníkové chaloupce učiníte tuto aktivitu mnohem zábavnější. Děti si mohou samy složit výjev ze známé české pohádky            o ztracených dětech a zlé ježibabě. Na základě obrázku pak můžou zkusit celou pohádku odvyprávět ony vám. Psanou pohádku také naleznete pod sestaveným obrázkem. Deskové puzzle O Perníkové chaloupce je perfektním spojením pohádky a skládání puzzle - oblíbené kratochvíle většiny dětí.  Klíčové vlastnosti puzzle O Perníkové chaloupcePuzzle s motivem tradiční české pohádky o ztracených dětech a zlé ježibaběSkládání puzzle je skvělá zábava pro dětiPod sestaveným obrázkem naleznete psanou pohádkuPuzzle O Perníkové chaloupce má pevný okraj, což usnadňuje skládáníObsahuje 24 dílkůVhodné pro děti od 3 let

Deskové puzzle O Perníkové chaloupce je perfektním spojením pohádky a stavění puzzle, které děti milují. Pod sestaveným obrázkem s motivem tradiční české pohádky ji najdete psanou.Rozměr puzzle: 26 x 17 cm, 24 dílkůVhodné pro děti od 3 letTechnické údaje:Roky 03Obsah balení:Puzzle deskové O Perníkové Chaloupce 26x17cm 24 dílků Moje první pohádkyPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Puzzle deskové O Perníkové Chaloupce 26x17cm 24 dílků Moje první pohádky

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku BONAPARTE, Teddies, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz, Alza.cz.

Produkt Teddies deskové O Perníkové Chaloupce 26 x 17 cm Moje první pohádky 24 dílků popisuje EAN kód 8592190114367.

Teddies deskové O Perníkové Chaloupce 26 x 17 cm Moje první pohádky 24 dílků - parametry produktu

Teddies deskové O Perníkové Chaloupce 26 x 17 cm Moje první pohádky 24 dílků - historie ceny a dostupnosti

Teddies deskové O Perníkové Chaloupce 26 x 17 cm Moje první pohádky 24 dílků - další zajímavé produkty

Teddies deskové O Perníkové Chaloupce 26 x 17 cm Moje první pohádky 24 dílků - jak nakoupit nejvýhodnější?