NUK Zubní kartáček (12-36 m)

NUK Zubní kartáček (12-36 m)

NUK Zubní kartáček (12-36 m)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 109 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NUK Zubní kartáček (12-36 m) - popis produktu

Dětský zubní kartáček NUK Zubní kartáček:  šetrné čistění dětských zoubků a dásní, pro děti od 12 do 36 měsíců, bezpečností zarážka, protiskluzový materiál, šetrné čistění dětských zoubků a dásníHledáte vhodnou péči pro zoubky vašeho děťátka? Právě pro ty nejmenší človíčky je vyvinut zubní kartáček NUK, který zajistí tu nejjemnější péči o jejich první zoubky i dásně. Bezpečností zarážka navíc zaručí, že si dítě nezarazí kartáček hluboko do krku!Klíčové vlastnostiBezpečností zarážka Ergonomická protiskluzová rukojeťLehké provedeníRukojeť padne přesně do dětské ručičkyExtra jemné štětiny zajišťují tu nejšetrnější péčiŠetrná péče o první zoubkyExtra jemné štětiny šetrně čistí první zoubky a zároveň masírují dáseň. Protiskluzový materiál a tvar speciálně upravený pro dětské ručičky zajistí, aby péči o zoubky zvládaly bez problémů i děti. Bezpečnostní zarážka poslouží zároveň jako stojánek.SpecifikaceMateriál: plastRozměry: 14 cmVhodné pro děti od 12 do 36 měsícůZemě původu: Německo

Speciálne zaoblená, měkká hlava kartáčku pomáhá chránit dásně dítěte. Je ideální na učení dětí samostatnému čištění zubů. Ochranný kroužek zabrání vsunutí kartáčku hluboko do úst dítěte, lze použít také jako praktický stojánek. Vlastnosti. s bezpečnostní zarážkou, která se dá použít i jako stojánek a je vhodná pro všechny výrobky řady NUK pro péči o ústní hygienu speciálně vyvinutý pro jemnou péči o první zoubky vašeho dítěte ergonomické, protiskluzové držátko oblá hlavice se zvlášť zakulacenými a měkkými štětinami Upozornění: Před a po každém použití umyjte hlavu kartáčku pečlivě v teplé vodě. Kartáček by měl být po 2 měsících používaní nahrazen novým.

Tento produkt naleznete ve skupině Zubní kartáčky, patří pod značku Nuk, v nabídce prodejce Alza.cz, Market-24.cz.

Produkt NUK Zubní kartáček (12-36 m) popisuje EAN kód 4008600083702.

NUK Zubní kartáček (12-36 m) - parametry produktu

NUK Zubní kartáček (12-36 m) - historie ceny a dostupnosti

NUK Zubní kartáček (12-36 m) - další zajímavé produkty

NUK Zubní kartáček (12-36 m) - jak nakoupit nejvýhodnější?