NUK - Dětský hrníček Mini Magic 360° s víčkem červená

NUK - Dětský hrníček Mini Magic 360° s víčkem červená

NUK - Dětský hrníček Mini Magic 360° s víčkem červená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 278 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NUK - Dětský hrníček Mini Magic 360° s víčkem červená - popis produktu

Dětský hrneček NUK Mini Magic Cup, 160 ml, jedinečný pitný okraj, těsnicí silikonový disk, od 6 měsíců, 1 kus. Vlastnosti: 360° pitný okraj, díky kterému lze pít ze všech stran s ergonomicky tvarovanými držátky pro snadné držení pojme 160 ml tekutiny, vhodné pro děti od 6 měsíců odolné proti vytečení s ochranným víčkem na cestování, neobsahuje BPA jedinečný design Naučit se pít je ve vašich rukách Hrneček NUK Mini Magic Cup umožňuje i těm nejmenším pít jako velké děti. 360° pitný okraj podporuje dítě ve snaze učit se pít podél celého okraje – skoro jako u běžného hrnečku. Jediný „kouzelný rozdíl“ je ten, že nápoj z hrnečku nevyteče díky silikonovému disku, který utěsňuje víčko zevnitř. Pití je dětská hra – stačí jednoduše sát hranu hrnečku. Hrneček je navíc mimořádně malý a snadno se drží. Díky ergonomicky tvarovaným držátkům ho snadno mohou držet i malé prstíky a ručky. Abyste hrneček NUK Mini Magic Cup udrželi čistý a v bezpečí, ať už jste kdekoliv, součástí je ochranné víčko. Hrneček NUK Mini Magic Cup – pití jako u velkých dětí, přizpůsobené pro ty nejmenší. Hrneček je vyroben z vysoce kvalitního a odolného materiálu, neobsahuje BPA a je vyzdoben roztomilými motivy. Skládá se z několika jednotlivých dílů, které lze během chvilky rozložit a složit a jednoduše se čistí. Hrnečky NUK Evolution Cups – správný hrneček pro každé vývojové stádium Naučit se samostatně pít je jedním z nejdůležitějších kroků ve vývoji miminka a je opravdovou výzvou, pokud jde o trpělivost a dovednost. Právě proto jsme vyvinuli hrnečky NUK Evolution Cups – hrnečky ve dvou velikostech a s různými nástavci na pití, které „rostou“ společně s dítětem. Díky široké škále možných kombinací nabízí tato řada hrnečků ten pravý hrneček pro každou učící fázi. Každý nástavec je navržen tak, aby vyhovoval jednotlivým učícím fázím a bylo snadné ho se zvyšujícími se schopnostmi miminka vyměnit. Všechny tři nástavce jsou také zcela bezpečné proti vytečení. Díky tomu mají děti vždy takovou pomoc, jakou právě potřebují, a zároveň je učení se pít baví.

Dětský hrnek NUK Mini Magic Cup 160 ml zelená:Zaměřujete se na kvalitní produkty a hledáte hrneček pro své dítko? Dětský hrnek Nuk by mohl splňovat vaše požadavky. Aby se děťátku hrneček v ručkách dobře držel, je ergonomicky tvarován, a navíc je opatřen praktickými úchyty. Netekoucí hrnek má těsnicí víčko, díky kterému zůstane tekutina uvnitř, i když se nádoba převrhne. Materiálem dětského hrnku Nuk je polypropylen. Plast je oblíbený hlavně proto, že se jen tak nerozbije a je velmi lehký. Nabízí objem 160 ml a je určen dětem od 6 měsíců. K zajímavému provedení přispívá zelená barva. Klíčové vlastnosti produktu NUK Mini Magic Cup 160 ml zelená Dětský hrnek Nuk pro dodržování pitného režimu Pohodlné úchyty a ergonomický tvar usnadní dítěti držení hrnečku Netekoucí dětský hrnek má speciální těsnicí víčko Objem dětského hrnku Nuk je 160 ml K výrobě produktu byl zvolen kvalitní materiál, jakým je polypropylen Dětský hrnek Nuk bude vyhovovat dětem od 6 měsíců Barva výrobku je zelená Součást balení: úchyty a těsnící víčko

Dětský hrníček MIni Magic NUK 360° s víčkem. Revoluční uzávěr umožňuje pít bez náustku či brčka z každé strany, díky čemuž se dítě učí samo pít jako z normálního hrníčku. Neobsahuje BPA. Charakteristika:- pití je možné ze všech stran díky 360° pitnému okraji- odolný proti vylití – díky silikonovému disku- silikonový disk se chová jako těsnění, které brání rozlití nápoje- jednoduše ovladatelní – jen 3 části- jednoduché na čištění – možnost mýt v myčce- vyrobeno z plastu (PP) a silikonu- kompatibilní s dalšími částmi řady NUK Easy learning- pro děti od 6 měsíců, 160ml

Produkt NUK - Dětský hrníček Mini Magic 360° s víčkem červená patří do skupiny produktů Dětské hrníčky, vyrábí jej značka Nuk, naleznete jej v e-shopu Market-24.cz.

Produkt NUK - Dětský hrníček Mini Magic 360° s víčkem červená označuje EAN kód 4008600350743.

NUK - Dětský hrníček Mini Magic 360° s víčkem červená - parametry produktu

NUK - Dětský hrníček Mini Magic 360° s víčkem červená - historie ceny a dostupnosti

NUK - Dětský hrníček Mini Magic 360° s víčkem červená - další zajímavé produkty

NUK - Dětský hrníček Mini Magic 360° s víčkem červená - jak nakoupit nejvýhodnější?