Norddan Designová jídelní židle Myla růžová - černé nohy

Norddan Designová jídelní židle Myla růžová - černé nohy

Norddan Designová jídelní židle Myla růžová - černé nohy

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 009 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Norddan Designová jídelní židle Myla růžová - černé nohy - popis produktu

Designová jídelní židle Myla, růžová, černé nohy Židle Myla představuje stylový, moderní nábytek, který se snadno začlení do rozličných stylů interiéru. Její nadčasový design charakterizují jednoduché čisté linie, precizní tvarované sedlo a kvalitní sametový potah. Sedadlo je komfortní, což zajišťuje dlouhé a pohodlné sezení bez únavy. Kvalitní sametový potah v růžovém provedení je v příjemném kontrastu s černými nohama dodávajícími židli perfektní stabilitu. Ať už se jedná o Váš vlastní domov, moderní restauraci, čekárnu u lékaře nebo konferenční místnost, židle Myla dokonale zapadne do každého prostředí. Židle se prodává jako set 2 ks, cena je za 1 ks. Rozměr: 47cm x 88cm x 50cm (š x v x h)Hmotnost: 4,5 kgVýška sedáku: 48cmHloubka sedáku: 39cmBarva: růžová, černáMateriál: samet, ocel

Produkt Norddan Designová jídelní židle Myla růžová - černé nohy patří do skupiny produktů Jídelní židle, je v nabídce značky Norddan, v barvě ff91ff, materiál je kov, Látka v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Designový nábytek, patří značce Norddan, barevná varianta je ff91ff, z materiálu kov, Látka, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Norddan Designová jídelní židle Myla růžová - černé nohy - parametry produktu

Hmotnost5 kg
Délka47 cm
Šířka50 cm
Výška88 cm
MateriálKov
Barvaff91ff
KategorieNábytek, Židle, Jídelní židle, Designový nábytek
ZnačkaNorddan
Barvaff91ff
Materiálkov, Látka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Norddan Designová jídelní židle Myla růžová - černé nohy - historie ceny a dostupnosti

Norddan Designová jídelní židle Myla růžová - černé nohy - další zajímavé produkty

Norddan Designová jídelní židle Myla růžová - černé nohy - jak nakoupit nejvýhodnější?