Inhalační tyčinka proti stresu Nobilis Tilia 1ks

Inhalační tyčinka proti stresu Nobilis Tilia 1ks

Inhalační tyčinka proti stresu Nobilis Tilia 1ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 129 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Inhalační tyčinka proti stresu Nobilis Tilia 1ks - popis produktu

Nobilis Tilia Inhalační tyčinka proti stresu Inhalační tyčinka proti stresu vás poskytne podporu ve vypjatých okamžicích. Vůně éterického oleje z bergamotu zmírňuje strach, uvolňuje napětí a podporuje dobrou náladu. Malé praktické balení vhodné do kabelky umožňuje mít tyčinku neustále po ruce. Vhodné nejen pro dospělé, ale i pro děti. Použití: Přiložte k nosu a inhalujte kdykoliv podle potřeby. Složení: Bergamot Inhalační tyčinka proti stresu obsahuje citrusy na pozvednutí nálady. Povzbudí v náročných okamžicích během dne.

Inhalační tyčinka proti stresu Nobilis Tilia 1ks Zažeňte negativní pocity a dopřejte si dobrou náladu každý den. Každodenní stres, únava a úzkost se projeví i na naší náladě. Zklidněte svou mysl pomocí této jedinečné inhalační tyčinky, která  se okamžitě o vaši úzkost postará. Díky esenciálnímu oleji z bergamotu uvolní napětí, zklidní rozbouřené smysly a navíc zmírní strach a nervozitu. Použití: Přiložte k nosu a inhalujte kdykoliv podle potřeby. Vhodné pro dospělé a děti od 10 let. Složení: - Bergamot

Zlepšuje náladu, osvěžuje, dodává radost a optimismus. Účinně ulevuje při nervovém napětí, nervozitě, stresu a podráždění. Zmírňuje úzkost a melancholii, pomáhá při předmenstruačním napětí, nechutenství a poruchách zažívání nervového původu. Vhodné pro dospělé a děti od 10 let věku.

Produkt Inhalační tyčinka proti stresu Nobilis Tilia 1ks má přiřazen EAN kód 8595100285539.

Inhalační tyčinka proti stresu Nobilis Tilia 1ks - parametry produktu

Určeníunisex
KategorieTyčinky
EAN8595100285539

Inhalační tyčinka proti stresu Nobilis Tilia 1ks - historie ceny a dostupnosti

Inhalační tyčinka proti stresu Nobilis Tilia 1ks - další zajímavé produkty

Inhalační tyčinka proti stresu Nobilis Tilia 1ks - jak nakoupit nejvýhodnější?