Inhalační tyčinka proti rýmě Nobilis Tilia 1ks

Inhalační tyčinka proti rýmě Nobilis Tilia 1ks

Inhalační tyčinka proti rýmě Nobilis Tilia 1ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Inhalační tyčinka proti rýmě Nobilis Tilia 1ks - popis produktu

Inhalační tyčinka proti rýmě Nobilis Tilia 1ks Trápí Vás sezónní alergie nebo časté problémy s ucpaným nosem? Vyzkoušejte tuto jedinečnou inhalační tyčinku, která díky eukalyptové vůni okamžitě pročistí vaše dýchací cesty a přinese vám okamžitou úlevu. Navíc je velmi snadno přenosná, takže ji můžete mít vždy u sebe. Použití: Přiložte k nosu a inhalujte kdykoliv podle potřeby. Vhodné pro dospělé a děti od 10 let. Složení: Eukalypt (austr).

Nobilis Tilia Inhalační tyčinka proti rýmě Inhalační tyčinka je nepostradatelným pomocníkem při rýmě a pocitu ucpaného nosu. Tyčinka je vyroben z čistě přírodních látek a je vhodná pro děti od 10 let.  Použití: Přiložte k nosu a inhalujte kdykoliv podle potřeby. Složení: Eukalypt (austr). Pokud vás trapí rýma a ucpaný nos, vyzkoušejte inhalační tyčinku. Díky vůni eukalyptového éterického oleje pocítíte rychlou úlevu.

Efektivně uvolňuje dutiny a dýchací cesty, napomáhá rozpouštění hlenu a vykašlávání. Má protivirové a antibakteriální účinky, je vhodná při akutních infekcích i jako prevence. Celkově posiluje a zlepšuje obranyschopnost organizmu. Vhodné pro dospělé a děti od 10 let věku.

Produkt Inhalační tyčinka proti rýmě Nobilis Tilia 1ks je označen EAN kódem 8595100285546.

Inhalační tyčinka proti rýmě Nobilis Tilia 1ks - parametry produktu

Určeníunisex
KategorieTyčinky
EAN8595100285546

Inhalační tyčinka proti rýmě Nobilis Tilia 1ks - historie ceny a dostupnosti

Inhalační tyčinka proti rýmě Nobilis Tilia 1ks - další zajímavé produkty

Inhalační tyčinka proti rýmě Nobilis Tilia 1ks - jak nakoupit nejvýhodnější?