Nivea Zmatňující pleťový krém na opalování SPF 30 (UV Face Shine Control Cream) 50 ml

Nivea Zmatňující pleťový krém na opalování SPF 30 (UV Face Shine Control Cream) 50 ml

Nivea Zmatňující pleťový krém na opalování SPF 30 (UV Face Shine Control Cream) 50 ml

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nivea Zmatňující pleťový krém na opalování SPF 30 (UV Face Shine Control Cream) 50 ml - popis produktu

Opalovací krém NIVEA SUN Shine Control SPF 30 50 ml: Chraňte svoji pokožku před slunečním zářením s kvalitním krémem na opalování od značky Nivea s faktorem 30. Krém na opalování NIVEA SUN Shine Control okamžitě chrání pleť před spálením a předčasným stárnutím. Jeho hydratační složení dlouhodobě zmatňuje pleť a odstraňuje z ní přebytečný maz. Pečující opalovací krém s vysokou UVA ochranou snižuje riziko vzniku slunečních alergií a chrání před spálením. Klíčové vlastnosti NIVEA SUN Shine Control SPF 30Zmatňující pleťový krém s ochranným faktorem 30Chrání pleť před spálením a předčasným stárnutímNIVEA SUN Shine Control má lehké hydratační složeníDlouhodobě zmatňuje pleť a nezanechává mastný filmPečující složení vhodné pro každodenní použitíPoužití:Aplikujte v dostatečném množství před sluněním. Během dne aplikaci pravidelně opakujte, zejména v případě pocení, častého koupání a rizika setření.Složení:Aqua, Alcohol denat., Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl salicylate, Butylene glycol, Dicaprylate/dicaprate, C12-15 alkyl benzoate, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Dibutyl adipate, Ethylhexyl triazone, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Silica, Cyclomethicone, Tapioca starch, Behenyl alcohol, Cetearyl alcohol, Methylpropanediol, Glycerin, Glycyrrhiza inflata root extract, Tocopheryl acetate, Sodium stearoyl glutamate, Xanthan gum, Carbomer, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Dimethicone, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Geraniol, Citronellol, Coumarin, Parfum

Lehké, hydratační složení okamžitě a dlouhodobě zmatňuje pleť a odstraňuje z ní přebytečný maz. Nezanechává na pleti mastný film a lepivý pocit. UVA/UVB filtry okamžitě chrání pleť před spálením a předčasnému stárnutím. Přírodní antioxidanty pomáhají plet chránit před poškozením vlivem slunečního záření.

Tento produkt se nachází v kategorii Pleťové krémy, je v nabídce značky NIVEA a je určen unisex.

Produkt Nivea Zmatňující pleťový krém na opalování SPF 30 (UV Face Shine Control Cream) 50 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Pleťová kosmetika, patří značce NIVEA a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Přípravky na opalování, je v nabídce značky NIVEA a je určen unisex.

Produkt Nivea Zmatňující pleťový krém na opalování SPF 30 (UV Face Shine Control Cream) 50 ml je označen EAN kódem 4005900462121.

Nivea Zmatňující pleťový krém na opalování SPF 30 (UV Face Shine Control Cream) 50 ml - parametry produktu

Nivea Zmatňující pleťový krém na opalování SPF 30 (UV Face Shine Control Cream) 50 ml - historie ceny a dostupnosti

Nivea Zmatňující pleťový krém na opalování SPF 30 (UV Face Shine Control Cream) 50 ml - další zajímavé produkty

Nivea Zmatňující pleťový krém na opalování SPF 30 (UV Face Shine Control Cream) 50 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?