Nivea SOS zklidňující gelový krém po opalování After Sun Sensitive 175 ml

Nivea SOS zklidňující gelový krém po opalování After Sun Sensitive 175 ml

Nivea SOS zklidňující gelový krém po opalování After Sun Sensitive 175 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 209 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nivea SOS zklidňující gelový krém po opalování After Sun Sensitive 175 ml - popis produktu

Mléko po opalování NIVEA After Sun SOS gel 175 ml: NIVEA After Sun SOS je účinný gelový krém po opalování, který vaši pokožku po slunění intenzivně zchladí, zredukuje začervenání a poskytne jí tolik potřebnou dávku hydratace. Díky obsaženým výtažkům z aloe vera je kůže po použití výrazně zklidněná, hebká a hydratovaná až 48 hodin. Gelový krém NIVEA After Sun SOS se velmi rychle vstřebává a nezanechává mastný film. Klíčové vlastnosti gelového krému po opalování NIVEA After Sun SOSGelový krém Nivea zklidní vaši pokožku po opalováníIntenzivně chladí a zredukuje začervenání kůžeVýtažek z aloe vera zklidňuje, hojí a dodává hydrataci až 48 hodinKrém After Sun SOS se rychle vstřebáváNezanechává mastný film na pokožce Použití:Rozetřete rovnoměrně na pokožku po každém pobytu na slunci. Nechte vstřebat. Složení:Aqua, Glycerin, Isopropyl palmitate, Alcohol denat., Aloe barbadensis, Leaf juice powder, Glycyrrhiza inflata root extract, Dimethicone, Chondrus crispus extract, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Sodium polyacrylate, Sodium hydroxide, Ethylhexylglycerin, Caprylyl glycol

SOS zklidňující gelový krém po opalování After Sun Sensitive zklidňuje a regeneruje pokožku po opálení. Je vhodný i pro citlivou pokožku. Další produkty sluneční ochrany Nivea Sun naleznete zde:

Produkt Nivea SOS zklidňující gelový krém po opalování After Sun Sensitive 175 ml patří do skupiny produktů Přípravky na opalování, je v nabídce značky NIVEA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz a je určen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Opalovací krémy, patří pod značku NIVEA, v nabídce prodejce Alza.cz a je navržen unisex.

Produkt Nivea SOS zklidňující gelový krém po opalování After Sun Sensitive 175 ml patří do skupiny produktů Opalovací přípravky, patří pod značku NIVEA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz a je navržen unisex.

Produkt Nivea SOS zklidňující gelový krém po opalování After Sun Sensitive 175 ml má EAN kód 4005900702630.

Nivea SOS zklidňující gelový krém po opalování After Sun Sensitive 175 ml - parametry produktu

Nivea SOS zklidňující gelový krém po opalování After Sun Sensitive 175 ml - historie ceny a dostupnosti

Nivea SOS zklidňující gelový krém po opalování After Sun Sensitive 175 ml - další zajímavé produkty

Nivea SOS zklidňující gelový krém po opalování After Sun Sensitive 175 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?