NIVEA Baby Soft Shampoo&Bath 200 ml

NIVEA Baby Soft Shampoo&Bath 200 ml

NIVEA Baby Soft Shampoo&Bath 200 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 59 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NIVEA Baby Soft Shampoo&Bath 200 ml - popis produktu

Dětská pěna do koupele NIVEA Baby Soft Shampoo&Bath 200 ml:Na jemnou dětskou pokožku je potřeba používat speciální přípravky. Dětská pěna do koupele NIVEA je přesně tím pravým. Pěna do koupele pro děti NIVEA je současně i šamponem na vlasy. Proto není nutné pořizovat několik různých produktů. Dětská pěna do koupele NIVEA má vyživující a hydratační účinky. Při jejím používání zůstává vyživená a hydratovaná pokožka krásně jemná a vláčná. Pro vynikající účinky na dětskou pokožku nepostrádá ani heřmánek. Pěna do koupele pro děti NIVEA má objem 200 ml a hodí se pro děti od narození. Hlavní vlastnosti dětské pěny do koupele NIVEA Baby Soft Shampoo&Bath 200 ml Dětská pěna do koupele NIVEA pro zábavné koupání Pěna do koupele je zároveň i šampon na vlasy Ocení ji dětská pokožka Díky vyživující a hydratačnímu účinku pokožku zjemní a zvláční Za blahodárnými účinky na dětskou pokožku stojí heřmánek Pěna do koupele pro děti NIVEA je vhodná pro děti od narození Její objem je 200 ml

Produkt NIVEA Baby Soft Shampoo&Bath 200 ml patří do skupiny produktů Pěny do koupele, je v nabídce značky NIVEA v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt NIVEA Baby Soft Shampoo&Bath 200 ml má přiřazen EAN kód 4005808361304.

NIVEA Baby Soft Shampoo&Bath 200 ml - parametry produktu

NIVEA Baby Soft Shampoo&Bath 200 ml - historie ceny a dostupnosti

NIVEA Baby Soft Shampoo&Bath 200 ml - další zajímavé produkty

NIVEA Baby Soft Shampoo&Bath 200 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?