NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50 50 ml

NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50 50 ml

NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50 50 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 289 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50 50 ml - popis produktu

Opalovací mléko NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50 50 ml: Chraňte svoji pokožku před slunečním zářením s kvalitním krémem na opalování od značky Nivea s faktorem 50. Mléko na opalování NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment okamžitě chrání pleť před spálením a předčasným stárnutím. Jeho složení s koenzymem Q10 pomáhá bojovat proti jemným linkám, vráskám či pigmentovým skvrnám. Pečující opalovací krém s vysoce účinným systémem UVA/UVB filtrů snižuje riziko vzniku slunečních alergií a chrání pokožku před spálením. Klíčové vlastnosti NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50 Pečující pleťový krém s ochranným faktorem 50Chrání pleť před spálením a předčasným stárnutímNIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment má složení s koenzymem Q10Působí proti vráskám a pigmentovým skvrnámSnižuje riziko vzniku slunečních alergiíPečující složení vhodné pro každodenní použitíPoužití:Aplikujte v dostatečném množství před sluněním. Během dne aplikaci pravidelně opakujte, zejména v případě pocení, častého koupání a rizika setření.Složení:Aqua, Homosalate, Glycerin, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl salicylate, Ethylhexyl triazone, Butylene glycol dicaprylate/dicaprate, Alcohol denat., Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Cetearyl alcohol, Distarch phosphate, C12-15 alkyl benzoate, Glycyrrhiza inflata root extract, Ubiquinone, Tocopheryl acetate, Sodium stearoyl glutamate, Glyceryl stearate, Xanthan gum, Carbomer, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Dimethicone, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Geraniol, Citronellol, Coumarin, Parfum

Tento produkt naleznete ve skupině Pleťová kosmetika, patří značce NIVEA, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50 50 ml patří do skupiny produktů Přípravky na opalování, je v nabídce značky NIVEA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Opalovací přípravky, patří pod značku NIVEA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50 50 ml označuje EAN kód 4005900475978.

NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50 50 ml - parametry produktu

NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50 50 ml - historie ceny a dostupnosti

NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50 50 ml - další zajímavé produkty

NIVEA SUN Anti Age & Anti Pigment SPF 50 50 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?