Nivea Pečující olej pro děti Baby 200 ml

Nivea Pečující olej pro děti Baby 200 ml

Nivea Pečující olej pro děti Baby 200 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 78 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nivea Pečující olej pro děti Baby 200 ml - popis produktu

Dětský olej NIVEA Baby Massage Oil 200 ml:NIVEA BABY Pečující olej je kosmetický přípravek, který byl vyvinut speciálně pro citlivou dětskou pokožku. Pečující olej udržuje v jemné dětské pokožce vlhkost, šetrně o ni pečuje a čistí ji. Hedvábná konzistence obsahuje mandlový olej, která pokožku intenzivně zvláčňuje a zjemňuje. Tento jedinečný přípravek je možné využít i pro nastávající maminky pro masáž bříška a prsou, aby na nich nevznikaly nehezké strie.Značka Nivea je již dlouhá léta synonymem pro kvalitu, jemnost a styl. Jako jedna z předních kosmetických společností na světě je Nivea v neustálém kontaktu se svými zákazníky a nabízí jim jedinečné a inovativní výrobky. Tato značka se těší důvěře zákazníků po celém světě!Pečující olej má bezpečné složení bez konzervantů, alkoholu a barviv, obsahuje pouze šetrné a nedráždivé ingredience. Je vyvinutý ve spolupráci dermatologů a pediatrů tak, aby splňoval nejpřísnější normy pro použití na pokožku dětí. Olej je dermatologicky a klinicky testován a schválen. Dopřejte vašemu miminku jemnou péči, která bude mít blahodárné účinky na jeho pokožku.Aktivní látky:Mandlový olej - jemně pečuje o dětskou pokožku, zjemňuje ji, zvláčňuje a celkově zklidňuje.Typ pokožky:Pro citlivou dětskou pokožku nebo pro pokožku nastávajících maminek.Objem:200 mlSložení:Paraffinum liquidum, Prunus amygdalus dulcis oil, Parfum

Intenzivně o pokožku pečuje a jemně ji čistí. NIVEA BABY Pečující olej udržuje v citlivé dětské pokožce vlhkost, jemně o ni pečuje a čistí ji. Složení s mandlovým olejem pokožku intenzivně zvláčňuje a zanechává ji hebkou a jemnou. Je vhodný zejména pro masáže miminka, ale i pro péči o pokožku maminek. Bezpečná péče: bez konzervantů, alkoholu a barviv. Obsahuje pouze velmi jemné a šetrné ingredience. Vyvinuto ve spolupráci s dermatology a pediatry. Klinicky a dermatologicky testováno a schváleno. Řada Nivea Baby je hypoalergenní.

Olej intenzivně pečuje o dětskou pokožku a jemně ji čistí. Je vhodný pro masáže miminek, ale také pro péči o pokožku maminky. Vyzkoušejte i další produkty řady Nivea Baby Péče pro nejmenší .

Produkt Nivea Pečující olej pro děti Baby 200 ml označuje EAN kód 4005808364343.

Nivea Pečující olej pro děti Baby 200 ml - parametry produktu

Určenípro děti
KategorieKrémy, Oleje
EAN4005808364343

Nivea Pečující olej pro děti Baby 200 ml - historie ceny a dostupnosti

Nivea Pečující olej pro děti Baby 200 ml - další zajímavé produkty

Nivea Pečující olej pro děti Baby 200 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?