Nivea Ochranný krém proti chladu a větru Baby 50 ml

Nivea Ochranný krém proti chladu a větru Baby 50 ml

Nivea Ochranný krém proti chladu a větru Baby 50 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 70 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nivea Ochranný krém proti chladu a větru Baby 50 ml - popis produktu

Spolehlivě chrání před vysoušením způsobeným podrážděním větrem a chladem.NIVEA BABY Ochranný krém proti chladu a větru neobsahuje vodu a proto spolehlivě chrání citlivou dětskou pokožku před chladem a větrem.Složení s měsíčkem lékařským vytváří na pokožce ochranný film, aniž by omezovalo její přirozené funkce.Díky obsahu pantenolu, který je známý pro své zklidňující účinky, pomáhá předcházet podráždění a zarudnutí.Snadno se roztírá, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film.Bezpečná péče:* Bez konzervantů, alkoholu, barviv a vody.* Obsahuje pouze velmi jemné a šetrné ingredience.* Vyvinuto ve spolupráci s dermatology a pediatry.* Klinicky a dermatologicky testováno a schváleno. Řada Nivea Baby je hypoalergenní.

Dětský tělový krém NIVEA Baby Wind & Weather Cream 50 ml: Chraňte pokožku svých nejmenších před nepřízní počasí. Ochranný dětský krém Nivea Wind&Weather neobsahuje vodu a díky tomu i v chladném počasí perfektně chrání citlivou dětskou pokožku. Jemná a bezpečná péče je zaručena přítomností pantenolu a výtažků z měsíčku lékařského, a i ostatní ingredience jsou k dětské pokožce velmi šetrné. Krém byl vyvinut ve spolupráci s pediatry a dermatology a následně byl náležitě testován.Klíčové vlastnostiOchranný krém pro dětskou pokožkuChrání před chladem a větremNeobsahuje voduObsahuje pantenol a měsíček lékařskýKlinicky a dermatologicky testovánoBez parabenů, alkoholu, barvivObjem:50 ml

Ochranný krém proti chladu a větru neobsahuje vodu a proto spolehlivě chrání citlivou dětskou pokožku před chladem, větrem a vysoušením.

Produkt Nivea Ochranný krém proti chladu a větru Baby 50 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Tělový krém, patří značce NIVEA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz a je navržen .

Produkt Nivea Ochranný krém proti chladu a větru Baby 50 ml má přiřazen EAN kód 4005808360734.

Nivea Ochranný krém proti chladu a větru Baby 50 ml - parametry produktu

Určenípro děti
KategorieKrémy, Tělový krém
ZnačkaNIVEA
Určení
E-shopAlza.cz
EAN4005808360734

Nivea Ochranný krém proti chladu a větru Baby 50 ml - historie ceny a dostupnosti

Nivea Ochranný krém proti chladu a větru Baby 50 ml - další zajímavé produkty

Nivea Ochranný krém proti chladu a větru Baby 50 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?