Nivea Hydratační mléko po opalování After Sun (Moisturizing Lotion) 400 ml

Nivea Hydratační mléko po opalování After Sun (Moisturizing Lotion) 400 ml

Nivea Hydratační mléko po opalování After Sun (Moisturizing Lotion) 400 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 219 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nivea Hydratační mléko po opalování After Sun (Moisturizing Lotion) 400 ml - popis produktu

Sluneční paprsky mohou na pokožce vyčarovat zdravý bronz i bolavé zarudnutí. Dopřejte své pokožce intenzivní zklidnění a ochlazení díky aloe vera. Nivea hydratační mléko po opalování obohacené o avokádový olej udržuje pokožku pružnou a podporuje dlouhotrvající opálení. Vitamín E ji chrání před předčasným stárnutím vlivem slunečního záření. Aloe vera chladí a zklidňuje při pravidelné aplikaci poskytuje pokožce 24hodinovou hydrataci a zvyšuje její úroveň vlhkosti.

  • mléko po opalování
  • s aloe vera a avokádovým olejem
  • ochladí a zklidní pokožku
  • hydratace až 48 hodin
  • nemastné složení

 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Mléko po opalování NIVEA After SUN Moisturising Lotion 400 ml:Nivea Moisturising After Sun Spray je účinný sprej po opalování, který vaši pokožku po slunění intenzivně zchladí a poskytne jí tolik potřebnou dávku hydratace. Díky obsaženým výtažkům z aloe vera je pleť po použití výrazně zklidněná, hebká a vláčná. Sprej se velmi rychle vstřebává a nezanechává mastný film. Použití:Aplikujte na pokožku vždy po pobytu na slunci a důkladně rozetřete. Účinky:Pleť je po použití zklidněná, hydratovaná a svěží. Specifikace:Objem: 400 mlVýrobek je vhodný pro všechny typy pleti. 

Dokonalá dávka hydratace a úlevy pokožky po slunění!

Produkt Nivea Hydratační mléko po opalování After Sun (Moisturizing Lotion) 400 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Přípravky na opalování, je v nabídce značky NIVEA, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Opalovací přípravky, patří pod značku NIVEA, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz a je navržen unisex.

Produkt Nivea Hydratační mléko po opalování After Sun (Moisturizing Lotion) 400 ml patří do skupiny produktů Opalovací kosmetika od značky NIVEA v nabídce e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Produkt Nivea Hydratační mléko po opalování After Sun (Moisturizing Lotion) 400 ml má přiřazen EAN kód 4005808483204.

Nivea Hydratační mléko po opalování After Sun (Moisturizing Lotion) 400 ml - parametry produktu

Nivea Hydratační mléko po opalování After Sun (Moisturizing Lotion) 400 ml - historie ceny a dostupnosti

Nivea Hydratační mléko po opalování After Sun (Moisturizing Lotion) 400 ml - další zajímavé produkty

Nivea Hydratační mléko po opalování After Sun (Moisturizing Lotion) 400 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?