Nivea Hydratační krém na obličej a tělo pro děti Baby 200 ml

Nivea Hydratační krém na obličej a tělo pro děti Baby 200 ml

Nivea Hydratační krém na obličej a tělo pro děti Baby 200 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 56 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nivea Hydratační krém na obličej a tělo pro děti Baby 200 ml - popis produktu

Dětský tělový krém NIVEA Baby Soft Cream Face&Body 200 ml:Krém NIVEA BABY na obličej a tělo je hydratační kosmetický přípravek pro naše nejmenší. Krém pokožku dětí intenzivně vyživuje, do hloubky hydratuje a spolehlivě ji chrání před škodlivými vnějšími vlivy. Přípravek udržuje citlivou dětskou pokožku v přirozené rovnováze. Hedvábná konzistence krému se dobře nanáší, lehce roztírá a okamžitě se do pokožky vstřebává. Nezanechává na pokožce mastný film a nezatěžuje ji. Krém je možné používat na dětský obličej i na pokožku celého těla.Značka Nivea je již dlouhá léta synonymem pro kvalitu, jemnost a styl. Jako jedna z předních kosmetických společností na světě je Nivea v neustálém kontaktu se svými zákazníky a nabízí jim jedinečné a inovativní výrobky. Tato značka se těší důvěře zákazníků po celém světě!Šetrné složení dětského krému neobsahuje parabeny, alkohol ani barviva, všechny jeho ingredience jsou jemné a nedráždivé. Přípravek obsahuje měsíček lékařský, který pokožku hydratuje a posiluje její ochrannou bariéru po celých 24 hodin. Krém byl ve spolupráci s dermatology a pediatry vyvinut přímo pro jemnou a velmi citlivou dětskou pokožku. Přípravek je klinicky i dermatologicky testován a schválen. Hýčkejte pokožku vašeho děťátka jemným krémem, který ji bude spolehlivě chránit po celý den!Aktivní látky:Měsíček lékařský pokožku hydratuje a posiluje její ochrannou bariéru po celých 24 hodin.Typ pokožky:Pro dětskou pokožku. Použití:Používejte každý den nejlépe po koupání na suchou pokožku celého těla i obličeje. Jemnou masáží krém roztírejte až do úplného vstřebání.Objem:200 ml

Intenzivní hydratace a dlouhodobá ochrana před vysoušením. NIVEA BABY Hydratační krém na obličej a tělo intenzivně vyživuje, chrání a udržuje v rovnováze citlivou dětskou pokožku. Složení s měsíčkem lékařským pokožku hydratuje a posiluje její ochrannou bariéru po celých 24 hodin. Rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Bezpečná péče: * Bez parabenů, alkoholu a barviv. * Obsahuje pouze velmi jemné a šetrné ingredience. * Vyvinuto ve spolupráci s dermatology a pediatry. * Klinicky a dermatologicky testováno a schváleno. Řada Nivea Baby je hypoalergenní.

Intenzivní hydratace a dlouhodobá ochrana citlivé dětské pokožky před vysoušením po celých 24 hodin. Vyzkoušejte i další produkty řady Nivea Baby Péče pro nejmenší !

Tento produkt naleznete ve skupině Tělový krém, patří značce NIVEA, naleznete jej v e-shopu Feedo.cz a je navržen .

Produkt Nivea Hydratační krém na obličej a tělo pro děti Baby 200 ml označuje EAN kód 4005808361878.

Nivea Hydratační krém na obličej a tělo pro děti Baby 200 ml - parametry produktu

Určenípro děti
KategorieKrémy, Tělový krém
ZnačkaNIVEA
Určení
E-shopFeedo.cz
EAN4005808361878

Nivea Hydratační krém na obličej a tělo pro děti Baby 200 ml - historie ceny a dostupnosti

Nivea Hydratační krém na obličej a tělo pro děti Baby 200 ml - další zajímavé produkty

Nivea Hydratační krém na obličej a tělo pro děti Baby 200 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?