NIVEA - Ubrousky vlhčené Soft & Cream 63ks Nivea Baby

NIVEA - Ubrousky vlhčené Soft & Cream 63ks Nivea Baby

NIVEA - Ubrousky vlhčené Soft & Cream 63ks Nivea Baby

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NIVEA - Ubrousky vlhčené Soft & Cream 63ks Nivea Baby - popis produktu

Jemná, ale důkladná péče o citlivou dětskou pokožku. Základ ubrousků tvoří přírodní bavlna, takže jsou jemné i k poškozené (opruzené) kůži zadečku. Vlastnosti: velmi jemně čistí dětskou pokožku zklidňuje citlivou pokožku respektuje přirozenou pH rovnováhu pokožky snášenlivost pokožky dermatologicky a klinicky schválena Složení: aloe vera – pro zklidnění podráždění citlivé dětské pokožky Detailní informace: Nivea Baby vlhčené ubrousky jsou napuštěny jemným pečujícím mlékem s obsahem oleje z měsíčku lékařského. Citlivou dětskou pokožku tak jemně, šetrně a důkladně čistí a okamžitě ji zklidňují. Struktura s jemnými mikrohoubičkami obohacená přírodní bavlnou je k pokožce zadečku maximálně jemná, ale zároveň ji důkladně čistí. Ubrousky neobsahují alkohol, umělá barviva ani mýdlo. Tyto ubrousky Nivea byly vyvinuty ve spolupráci s pediatry a dětskými dermatology. Produkt je klinicky i dermatologicky testován a schválen. Řada Nivea Baby je hypoalergenní. O značce Nivea: Světoznámá značka Nivea byla založena v Německu roku 1911. Na jejím počátku stál farmaceut Dr. Oscar Troplowitz, který dokázal spojit olej a vodu do stabilního krému. Ten nebyl přínosem jen v oblasti medicíny, ale i v oblasti kosmetiky. Právě tak vznikl dnes už legendární krém Nivea. Název značky vychází z latinského pojmenování pro sníh. Dr. Troplowitz se inspiroval právě čistou bílou barvou, kterou promítl do svých výrobků. Kosmetika Nivea se od počátku snažila vytvářet kvalitní a cenově dostupné produkty, pečující o pokožku. V této tradici stále úspěšně pokračuje. Na trh přináší širokou škálu výrobků vysoké kvality. V jejím portfoliu najdeme pleťové krémy, tělové mléka, deodoranty, ale i mnoho dalších výrobků vhodných pro všechny typy pleti.

Dětské vlhčené ubrousky NIVEA Baby Soft & Cream 63 ks:NIVEA BABY Soft & Cream čisticí ubrousky jsou speciální kosmetickou pomůckou pro maminky a tatínky při přebalování miminek. Ubrousky jsou vyvinuty pro čištění jemné dětské pokožky. Jsou napuštěné jemným pečujícím mlékem s obsahem zklidňujícího panthenolu, který spolehlivě čistí pokožku a zanechává ji jemnou, ošetřenou a zklidněnou. Oceníte je zejména na cestách nebo všude tam, kde nemáte momentálně přístup k vodě.Značka Nivea je již dlouhá léta synonymem pro kvalitu, jemnost a styl. Jako jedna z předních kosmetických společností na světě je Nivea v neustálém kontaktu se svými zákazníky a nabízí jim jedinečné a inovativní výrobky. Tato značka se těší důvěře zákazníků po celém světě!Ubrousky jsou vybaveny speciálním Clean & Soft systémem, který zajišťuje, že struktura s jemnými mikrohoubičkami obohacená přírodní bavlnou je k pokožce dětí maximálně jemná a šetrná. Pokožka na zadečku dětí je každodenním znečišťováním velmi namáhaná a často se na ní vyskytují vyrážky. Ubrousky velmi jemně a bezpečně pokožku čistí bez obsahu mýdla, alkoholu a umělých barviv. Jsou vyvinuty ve spolupráci dermatologů a pediatrů tak, aby splňovaly nejpřísnější normy pro použití na pokožku dětí. Čisticí ubrousky jsou dermatologicky a klinicky testovány a schváleny. Dopřejte vašim nejmenším jemnou péči, která bude mít blahodárné účinky na jejich pokožku.Aktivní látky: Clean & Soft systém - zajišťuje, že struktura s jemnými mikrohoubičkami obohacená přírodní bavlnou je k pokožce dětí maximálně jemná a šetrná.Typ pokožky:Pro citlivou pokožku dětí.Obsah:63 ks

Jemně, šetrně a důkladně čistí citlivou dětskou pokožku a okamžitě ji zklidňují.

Produkt NIVEA - Ubrousky vlhčené Soft & Cream 63ks Nivea Baby patří do skupiny produktů Vlhčené ubrousky, vyrábí jej značka NIVEA a je navržen .

Tento produkt naleznete ve skupině Čistící ubrousky, patří značce NIVEA a je vhodný .

Produkt NIVEA - Ubrousky vlhčené Soft & Cream 63ks Nivea Baby patří do skupiny produktů Dětské ubrousky, patří pod značku NIVEA a je určen .

Produkt NIVEA - Ubrousky vlhčené Soft & Cream 63ks Nivea Baby označuje EAN kód 4005808862443.

NIVEA - Ubrousky vlhčené Soft & Cream 63ks Nivea Baby - parametry produktu

NIVEA - Ubrousky vlhčené Soft & Cream 63ks Nivea Baby - historie ceny a dostupnosti

NIVEA - Ubrousky vlhčené Soft & Cream 63ks Nivea Baby - další zajímavé produkty

NIVEA - Ubrousky vlhčené Soft & Cream 63ks Nivea Baby - jak nakoupit nejvýhodnější?