Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant 42ml - Bylinkové opojení (papírová tuba)

Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant 42ml - Bylinkové opojení (papírová tuba)

Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant 42ml - Bylinkové opojení (papírová tuba)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 225 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant 42ml - Bylinkové opojení (papírová tuba) - popis produktu

Tuhý deodorant se svěží, bylinkovou vůní levandule a šalvěje je vhodný pro muže i ženy. Odstraňuje nepříjemný tělesný pach tím, že zabraňuje množení bakterií, které tento zápach způsobují rozkládáním složek potu. Zároveň však nebrání přirozenému odstraňování odpadních a škodlivých látek z těla - pocení. Nebrání tedy tělu dělat to, co je pro něj přirozené. Tělo se tak nadále může bezpečně zbavit odpadních a škodlivých látek, na rozdíl od antiperspirantů.  nebrání přirozenému odstraňování odpadních látek z těla zabraňuje zápachu pomocí přírodních složek (esenciální oleje, kamenec) nevysušuje pokožku (právě naopak - hydratuje) nezanechává 'ulepený pocit' a fleky na oblečení neobsahuje jedlou sodu (pro mnohé lidi dráždivá složka) Základní složkou přípravku je kandelilový vosk. Deodorant se rychle vstřebává a nezanechává nepříjemný mastný film. Další složkou je jemný prášek arrowroot, který skvěle pohlcuje nadměrnou vlhkost.    Použití: Produkt nanášejte do podpaží v tenké vrstvě ráno či po koupeli.    Upozornění: Změna na přírodní deodorant může být po krátkou dobu doprovázená zvýšeným zápachem. Jedná se o adaptaci těla na nový, přírodní produkt.  NAVIA Navia je přírodní kosmetika založená na organických složkách, bez konzervantů a chemických toxinů. Když k tomu připočteme kvalitu, slovenský původ a upřímnost s jakou rodinná firma přistupuje k výrobě a distribuci, nemůže být o jejím úspěchu pochyb. Cílem kosmetiky Navia je vytvářet produkty s jednoduchým složením, ale vysokým obsahem přírodních látek, které přirozeně podporují funkci pokožky. Proto je název „Navia“ odvozen z latinského výrazu „síla přírody“, což vystihuje myšlenku produktů Navia.

Produkt Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant 42ml - Bylinkové opojení (papírová tuba) lze nalézt mezi produkty ve skupině Tělová kosmetika - od značky Navia / Kvítok v nabídce e-shopu Navlas.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Tělová kosmetika, vyrábí jej značka Navia / Kvítok, naleznete jej v e-shopu Navlas.cz.

Produkt Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant 42ml - Bylinkové opojení (papírová tuba) patří do skupiny produktů Tuhé deodoranty, je v nabídce značky Navia / Kvítok v nabídce e-shopu Navlas.cz.

Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant 42ml - Bylinkové opojení (papírová tuba) - parametry produktu

Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant 42ml - Bylinkové opojení (papírová tuba) - historie ceny a dostupnosti

Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant 42ml - Bylinkové opojení (papírová tuba) - další zajímavé produkty

Navia / Kvítok Kvítok Tuhý Deodorant 42ml - Bylinkové opojení (papírová tuba) - jak nakoupit nejvýhodnější?