Navia / Kvítok Kvítok Pleťový Organický Olej 50ml - Arganový

Navia / Kvítok Kvítok Pleťový Organický Olej 50ml - Arganový

Navia / Kvítok Kvítok Pleťový Organický Olej 50ml - Arganový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 311 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Navia / Kvítok Kvítok Pleťový Organický Olej 50ml - Arganový - popis produktu

Kvalitní arganový olej za studena lisovaný v BIO kvalitě, nerafinovaný, s charakteristickým aroma.   Arganový olej nazývaný také marocké zlato je velmi vzácný rostlinný olej a díky svým vlastnostem velmi oblíbený v kosmetickém, farmaceutickém a potravinářském průmyslu. Získává se z plodů arganovníku, který se vyskytuje pouze v Maroku, Alžírsku a Izraeli. Na výrobu 1 litru oleje se použije až 30 kg ořechů. Sběr probíhá výhradně ručně, plody se suší na slunci, rozbijí se a semena se drtí pomocí mlýnů. Smíchají se s vodou a za studena lisují. Pokud se před drcením praží, získává se tak potravinářský olej. Tento olej má potom oříškové aroma.   Pro jakou pleť je produkt určený: Zralá, normální, citlivá, problematická, ekzémy, lupénka.Vůně: charakteristické aroma, které se po aplikaci rychle vytrácí.   KOSMETICKÉ VYUŽITÍ:   Účinky oleje jsou známé zejména při problémech a kožních onemocněních jako lupénka, atopické ekzémy, hnisavé záněty kůže, akné ...   Do pokožky se rychle vstřebá a neucpává póry. Má antiseptické účinky, pomáhá při léčbě zranění kůže, proleženin a popálenin.   Používá se na pokožku celého těla, na vlasy a nehty. Obsahuje mnoho vitamínů a je mimořádně účinný pro udržení mladistvého vzhledu pokožky (anti - aging efekt). Má schopnost napnout pokožku, vyhladit jemné vrásky a zpevnit ji.   Zabraňuje stárnutí kožních buněk, udržuje vodu v pokožce a pleť není vysušená.   Používá se jako prevence strií, či celulitidy.   Doporučuje se používat i místo denního krému.   Zabraňuje tvorbě lupů, zlepšuje kvalitu vlasů, nehtů ..   Obsahuje nenasycené mastné kyseliny, skvalen, fytosteroly (podporují tvorbu kolagenu v pokožce), fenolové sloučeniny (ochraňují pokožku před volnými radikály), triterpenových alkoholy (ochrana kůže, antifugální a antivirové účinky), steroly (zlepšují mikrocirkulaci, zpomalují stárnutí, protizánětlivé účinky, chrání před UV zářením) ...   Je bohatý na vitamin E, nezmydlitelné látky, karotenoidy a xantofyly (antioxidanty), obsah triglyceridů (zklidňující vlastnosti, obnovují lipidový film pokožky).   Země původu: Maroko / Dovoz: EU.   Složení: INCI: Argania Spinosa Kernel Oil Navia Navia je přírodní kosmetika založená na organických složkách, bez konzervantů a chemických toxinů. Když k tomu připočteme kvalitu, slovenský původ a upřímnost s jakou rodinná firma přistupuje k výrobě a distribuci, nemůže být o jejím úspěchu pochyb. Cílem kosmetiky Navia je vytvářet produkty s jednoduchým složením, ale vysokým obsahem přírodních látek, které přirozeně podporují funkci pokožky. Proto je název „Navia“ odvozen z latinského výrazu „síla přírody“, což vystihuje myšlenku produktů Navia.

Tento produkt naleznete ve skupině Pleťové oleje od značky Navia / Kvítok, naleznete ho u prodejce Navlas.cz.

Produkt Navia / Kvítok Kvítok Pleťový Organický Olej 50ml - Arganový patří do skupiny produktů Tělové oleje, patří značce Navia / Kvítok, naleznete jej v e-shopu Navlas.cz.

Navia / Kvítok Kvítok Pleťový Organický Olej 50ml - Arganový - parametry produktu

Navia / Kvítok Kvítok Pleťový Organický Olej 50ml - Arganový - historie ceny a dostupnosti

Navia / Kvítok Kvítok Pleťový Organický Olej 50ml - Arganový - další zajímavé produkty

Navia / Kvítok Kvítok Pleťový Organický Olej 50ml - Arganový - jak nakoupit nejvýhodnější?