Hnojivo Agro  Natura Organické hnojivo pro jahody 1.5 kg

Hnojivo Agro Natura Organické hnojivo pro jahody 1.5 kg

Hnojivo Agro  Natura Organické hnojivo pro jahody 1.5 kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Hnojivo Agro Natura Organické hnojivo pro jahody 1.5 kg - popis produktu

Hnojivo NATURA Hnojivo organické - jahody 1,5 kg: Každý zahrádkář touží po bohaté úrodě a zdravých rostlinách. Pomocí organického hnojiva pro jahody a drobné ovoce Natura Agro 1,5 kg toho lze snadno dosáhnout. Používá se pro jahody, rybíz, angrešt, maliny, ostružiny, vinnou révu a další ovoce, u něhož podporuje nárůst rostlin, tvorbu a vyzrávání plodů, přičemž rostliny vytváří bohatý kořenový systém. Organické hnojivo na jahody a drobné ovoce je certifikováno pro ekologické zemědělství a je složeno pouze z přírodních látek. 1,5 kg balení hnojiva vystačí na cca 15 - 150 m2. Klíčové vlastnosti organického hnojiva pro jahody a drobné ovoce 1,5 kgpodporuje nárůst rostlin, tvorbu a vyzrávání plodůpro bohatý kořenový systémcertifikování pro ekologické zemědělstvísnadná aplikacedlouhodobé působenínapomáhá stimulaci biologické aktivity půdyaplikace 1 × měsíčně rozhozem1,5 kg balení vystačí na cca 15 - 150 m2obsahuje ideální poměr živin Kvalitní přírodní hnojivoVysoce kvalitní přírodní organické hnojivo ve formě granulek se snadno aplikuje a díky svému dlouhodobému působení zajistí dostateční přísun živin každé rostlině. Hnojivo pro jahody a drobné ovoce Natura 1,5 kg podporuje nárůst rostlin, tvorbu a vyzrávání plodů a napomáhá tvorbě bohatého kořenového systému. Obsažený dusík se postupně uvolňuje a organické látky napomáhají stimulaci biologické aktivity půdy. PoužitíPřírodní organické hnojivo pro jahody a drobné ovoce Natura 1,5 kg se aplikuje 1 × měsíčně rozhozením a vpravením do půdy bez ohledu na počasí. SloženíOrganické hnojivo pro jahody a drobné ovoce Agro Natura 1,5 kg obsahuje sladové bakterie, které napomáhají růstu kořenového systému a rostliny díky nim rychleji přijímají živiny. Hnojivo obsahuje péřovou moučku, melasu a melasové výpalky. Ideální poměr dusík - fosfor - draslík (5 - 1 - 5) a nízký obsah chloridů poskytují rostlinám dostatek potřebných prvků. 

Výrobky řady Agro NATURA respektují pravidla ekologického zemědělství. Jejich cílem je přinést spotřebitelům kvalitní pěstování rostlin nejen na zahrádkách, ale i v jejich domovech, a tím podpořit ochranu životního prostředí a zdravý životní styl. - vysoce kvalitní a šetrné přírodní organické hnojivo ve formě peletek - vhodné pro BIO pěstování - sladové bakterie pro rychlé vytvoření bujného kořenového systému - následně rychlejší příjem vody a živin - dlouhodobé působení - dusík se uvolňuje pozvolna - organické látky stimulují biologickou aktivitu půdy - použití: pro jahody, rybíz, angrešt, maliny, ostružiny, vinnou révu - jednoduchá aplikace rozhozením a zapravením do půdy (bez ohledu na počasí) balení 1,5 kg vystačí pro cca 15 – 150 m2

Produkt Hnojivo Agro Natura Organické hnojivo pro jahody 1.5 kg má přiřazen EAN kód 8594005007949.

Hnojivo Agro Natura Organické hnojivo pro jahody 1.5 kg - parametry produktu

Hnojivo Agro Natura Organické hnojivo pro jahody 1.5 kg - historie ceny a dostupnosti

Hnojivo Agro Natura Organické hnojivo pro jahody 1.5 kg - další zajímavé produkty

Hnojivo Agro Natura Organické hnojivo pro jahody 1.5 kg - jak nakoupit nejvýhodnější?