NASHE Bath Bomb Mystique 190g - Koupelová bomba

NASHE Bath Bomb Mystique 190g - Koupelová bomba

NASHE Bath Bomb Mystique 190g - Koupelová bomba

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NASHE Bath Bomb Mystique 190g - Koupelová bomba - popis produktu

Ručně vyráběná koupelová bomba bez obsahu konzervačních látek navodí ve vaší koupelně relaxační atmosféru a zajistí dokonalý odpočinkový zážitek. Na smysly zaútočí nejen svým barevným vzhledem, ale zejména svou lákavou, květinovou vůní růží, jasmínu, citronu a šafránu. Třešničkou na dortu je malé překvapení, které se ukrývá uvnitř koule.    Použití: Napusťte vanu teplou vodou, kouli položte na hladinu a nechejte volně rozpouštět.  NASHE COSMETICS Chorvatská ručně vyráběná přírodní kosmetika, která pochází z historického města Pula v Istrii. Produkty této malé rodinné manufaktury patří mezi to nejvoňavější s čím jsme se v organické kosmetice potkali, přesto jsou základem pouze nejkvalitnější přírodní ingredience bez použití parabenů, silikonů a umělých vůní. Testováno výhradně na lidech a to nejčastěji na zakladatelkách Meri a Monice, které za vznikem značky stojí a které vymýšlejí složení i design všech produktů. Jejich snem bylo vyrábět kosmetiku přírodní (NAtural) a založenou na máslech (SHEa), vznikla tak značka NASHE, jejímž bestsellerem opravdu jsou tělová másla, my k tomu doporučujeme parfémové oleje vhodné do každé kabelky a jedno z nejlepších pleťových sér.

Tento produkt se nachází v kategorii Tělová kosmetika - od značky Nashe v nabídce e-shopu Navlas.cz.

Produkt NASHE Bath Bomb Mystique 190g - Koupelová bomba lze nalézt mezi produkty ve skupině Tělová kosmetika, vyrábí jej značka Nashe, naleznete jej v e-shopu Navlas.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Přírodní kosmetika, je v nabídce značky Nashe, v nabídce prodejce Navlas.cz.

NASHE Bath Bomb Mystique 190g - Koupelová bomba - parametry produktu

NASHE Bath Bomb Mystique 190g - Koupelová bomba - historie ceny a dostupnosti

NASHE Bath Bomb Mystique 190g - Koupelová bomba - další zajímavé produkty

NASHE Bath Bomb Mystique 190g - Koupelová bomba - jak nakoupit nejvýhodnější?