COMPASS 09160 Multifunkční pumpa (voda, vzduch, PHM)

COMPASS 09160 Multifunkční pumpa (voda, vzduch, PHM)

COMPASS 09160 Multifunkční pumpa (voda, vzduch, PHM)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

COMPASS 09160 Multifunkční pumpa (voda, vzduch, PHM) - popis produktu

Dílenská pumpa COMPASS Multifunkční pumpa (voda, vzduch, PHM): Chcete mít vždy po ruce náčiní pro huštění pneumatik, matrací či míčů a zároveň k odčerpávání kapalin? Potom si pořiďte multifunkční pumpu Compass. Multifunkční pumpa Compass je ideální nejen k nafukování, ale také k přečerpávání kapalin. Balení totiž obsahuje hned několik adaptérů pro různé použití. S její pomocí tedy můžete nahustit jízdní kolo, ale také míč, matraci či bazén a zároveň přečerpávat kapaliny jako vodu, naftu či motorový olej. Chcete-li mít tedy doma či na cestách skutečně univerzálního pomocníka, objednejte si právě tuto pumpu. Klíčové vlastnostiMultifunkční pumpa vhodná domů i na cesty Vhodná k huštění pneumatik jízdních kol, matrací, míčů či bazénůUmožňuje přečerpávání kapalin jako vody, nafty nebo motorového olejeAdaptéry součástí balení

Multifunkční pumpa vhodná jak k nafukování, tak i k přečerpávání kapalin. Pumpička se dá využít při několika různých činnostech, díky přiloženým adaptérům. Je snadné nahustit matraci, bazén, jízdní kolo, či fotbalový míč,. nebo je možné pumpu použít pro přečerpání kapaliny - ať již k vyčerpání vody z akvária, tak i k přečerpání nafty, ale dokonce i k odsátí oleje z motoru. Technické údaje: hmotnost: 666 g barva: červená, černá Obsah balení: 1 x pumpa

Produkt COMPASS 09160 Multifunkční pumpa (voda, vzduch, PHM) lze nalézt mezi produkty ve skupině Multifunkční nářadí, patří značce COMPASS v nabídce e-shopu Alza.cz, Kokiskashop.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dílenské pumpy, je v nabídce značky COMPASS v nabídce e-shopu Alza.cz, Kokiskashop.cz.

Produkt COMPASS 09160 Multifunkční pumpa (voda, vzduch, PHM) je označen EAN kódem 8591686091601.

COMPASS 09160 Multifunkční pumpa (voda, vzduch, PHM) - parametry produktu

COMPASS 09160 Multifunkční pumpa (voda, vzduch, PHM) - historie ceny a dostupnosti

COMPASS 09160 Multifunkční pumpa (voda, vzduch, PHM) - další zajímavé produkty

COMPASS 09160 Multifunkční pumpa (voda, vzduch, PHM) - jak nakoupit nejvýhodnější?