Mühle R41 Silver

Mühle R41 Silver

Mühle R41 Silver

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 900 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mühle R41 Silver - popis produktu

Holicí strojek Mühle R41:Přemýšlíte nad koupí holicího strojku, který obstará perfektní oholení? Dejte své pokožce tu nejlepší péči v oblasti hygieny, jakou vám poskytne pánský manuální holicí strojek MÜHLE. Nabídne nejen precizní oholení, ale rovněž nezpůsobí podráždění vaší kůže. Využít jej můžete na obličej. Potěší vás jeho snadné a rychlé použití. Nabízený model má jeden břit. Díky tomu snadno dosáhnete dokonalé úpravy a perfektních výsledků. Holicí strojek řady MÜHLE R89 bude vaším nepostradatelným společníkem. Klíčové přednosti produktu Mühle R41 K dosažení hebké a jemné pokožky využijte pánský holicí strojek MÜHLE Používá se na obličej Jednoduché oholení díky jednomu břitu Je navržen pro použití s klasickými žiletkami Náleží do řady MÜHLE R89 Při holení si dopřejte luxusní pohodlí S manuálním holicím strojkem MÜHLE bude holení efektivní a bezbolestné. Ke své činnosti využívá klasické žiletky.

Celokovový holicí strojek na klasické žiletky od značky Mühle. Má hřebenovou lištu, která je vhodná pro muže s delšími nebo tvrdými vousy.

Produkt Mühle R41 Silver patří do skupiny produktů Holící strojky, je v nabídce značky Mühle v nabídce e-shopu Luxusni-holeni.cz, Alza.cz.

Produkt Mühle R41 Silver má EAN kód 4028982010165.

Mühle R41 Silver - parametry produktu

Mühle R41 Silver - historie ceny a dostupnosti

Mühle R41 Silver - další zajímavé produkty

Mühle R41 Silver - jak nakoupit nejvýhodnější?