Albi Mozkovna Záhadné případy

Albi Mozkovna Záhadné případy

Albi Mozkovna Záhadné případy

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 162 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi Mozkovna Záhadné případy - popis produktu

Karetní hra Mozkovna Záhadné případy:Rádi řešíte různé hlavolamy, kvízy a záhady? Společenská hra Mozkovna - Záhadné případy dokonale procvičí vaše mozkové závity! Ověřte si, zda jste natolik chytří, abyste přechytračili vaše protivníky. Ale pozor - není to tak lehký úkol, jak se může zdát. Záhady z této zábavné hry jsou totiž tak vykutálené, že vám opravdu nedají spát!  Cílem hry je správně vyřešit zapeklité záhadné případy, jejichž znění je napsáno na kartičkách. V případě správné odpovědi si hráč tuto kartičku ponechává, v opačném případě ji vrací zpět. Hráč, který jako první správně vyřeší pět hádanek, tedy nasbírá pět kartiček, vyhrává a může si užívat zaslouženého vítězství. Hra rozvíjí logické myšlení a trpělivost a je vhodná pro děti od deseti let věku.  Doplňující informace: Typ hry:Logická Obsah balení:54 x kartička s hádankou a řešením1 x pravidla v českém jazyce Délka hry:10 - 20 minut Doporučený věk:Od 10 let Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. 

Vědomostní hra, ve které lze uplatnit logickou úvahu.

Hráči mají za úkol vyřešit postupně 54 pozoruhodných případů. V roli inspektora Čmuchala se setkávají s případy jako je například okradení a vražda paní Smutné, kdy mají správně určit, zda byl zločincem Filip Mazaný nebo Lukáš Lapka. Zajisté se jim bude vyšetřovat lépe, pokud se budou držet detailů, a to nejen v tomto případě, ale i v dalších.

Kupte dětem Záhadné případy a pátrejte s nimi!

Vhodné pro děti od 10 let Počet hráčů: 1 Průměrná doba hraní: 10 min.+ Rozměr balení: 15 x 15 x 4 cm

Je vrahem opravdu opět zahradník? Okradl Filip Mazaný paní Smutnou nebo to byl Lukáš Lapka? Vyřešíte společně s inspektorem Čmuchalem tyto záhadné případy? Hlavně si všímejte detailů, ty vám mnohdy napoví! Hra obsahuje: 54 případů včetně jejich řešení a pravidla.

Tento produkt se nachází v kategorii Společenské hry, patří pod značku ALBI, v nabídce prodejce 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz, Alza.cz, Albi.cz a je určen unisex.

Produkt Albi Mozkovna Záhadné případy lze nalézt mezi produkty ve skupině Karetní hry, patří pod značku ALBI v nabídce e-shopu 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz, Alza.cz, Albi.cz a je určen unisex.

Produkt Albi Mozkovna Záhadné případy popisuje EAN kód 8590228009487.

Albi Mozkovna Záhadné případy - parametry produktu

Albi Mozkovna Záhadné případy - historie ceny a dostupnosti

Albi Mozkovna Záhadné případy - další zajímavé produkty

Albi Mozkovna Záhadné případy - jak nakoupit nejvýhodnější?