Motorola MBP 169

Motorola MBP 169

Motorola MBP 169

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 563 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Motorola MBP 169 - popis produktu

Dětská chůvička Motorola MBP 169:Mějte dokonalý přehled nad situací v postýlce vašeho miminka. Motorola MBP 169 je dětská chůvička, která dokáže přenášet jen zvuk, jde tedy o standardní pomůcku pro maminky. Jasný a čistý zvuk chůvičky se přenáší digitálně a dosáhne až do 300 m. Tato chůvička vyniká vyšším počtem kanálů a od analogových chůviček se liší tím, že funguje na vyšší frekvenci, proto ji s sebou můžete vzít i do města, kde je obecně zvýšené riziko rušení signálu. A i kdyby došlo na situaci, že vám signál zmizí, chůvička se akustickým tónem připomene. Síť (230V) a Baterie slouží jako zdroj pro rodičovskou jednotku. Napájení dětské jednotce dodává síť (230V) a baterie. Jste-li s dětmi často na cestách, bude se vám hodit bateriové napájení jednotek. Kdyby baterie odešla, chůvička to automaticky hlídá a dá vám vědět. Upoutá vás taktéž i velice hezký design, díky kterému chůvička krásně splyne s interiérem vašeho domova.Zajímavé funkce dětské chůvičky Motorola MBP 169Klasická dětská chůvička pro kontrolu miminkaPodsvícený LCD displejObousměrný přenosDigitální, bezdrátový přenos DECT zaručí zvuk bez šumuMikrofon s vysokou citlivostíDosah signálu je až 300 m LED indikace úrovně zvukuNoční světlo na dětské postýlce (v dětské jednotce)Zobrazení teploty místnosti na displejiTři nastavení časovače/připomenutí na krmení, přebalování a spánekZdroj rodičovské části chůvičky: síť (230V) a baterieZdroj jednotky, která bude u miminka: síť (230V) a baterieSignalizace špatného signálu a vybité baterieVkusný designVychytávky dětské chůvičky MotorolaDíky moderním technologií už nejsou chůvičky jenom k prostému monitorování hluku. Přístroji nesmí chybět ani možnost oboustranného přenosu. Pokud zjistíte, že dítě nespí a pláče, můžete tak k dítěti promlouvat na dálku a utišit ho. Ani zvýšená hlučnost kolem vás nemusí vadit, prostě si na přístroji uzpůsobíte hlasitost dle potřeby.Obsah baleníDětská jednotkaRodičovská jednotkaNapájecí adaptér (2x)Dobíjecí bateriePřenosný dobíjecí stojánekStručný návod k obsluze

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské postýlky, vyrábí jej značka Motorola, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Motorola MBP 169 patří do skupiny produktů Dětské chůvičky, patří značce Motorola, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Motorola MBP 169 označuje EAN kód 5012786040083.

Motorola MBP 169 - parametry produktu

Motorola MBP 169 - historie ceny a dostupnosti

Motorola MBP 169 - další zajímavé produkty

Motorola MBP 169 - jak nakoupit nejvýhodnější?