Vista Stavebnice Monti 07 Rallye Dakar Liaz 1:48

Vista Stavebnice Monti 07 Rallye Dakar Liaz 1:48

Vista Stavebnice Monti 07 Rallye Dakar Liaz 1:48

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vista Stavebnice Monti 07 Rallye Dakar Liaz 1:48 - popis produktu

Stavebnice Seva MS 07 - Dakar

Zbožňuje vaše dítě autíčka? Pořiďte mu stavebnici SEVA Monti System. Nejenže se stane ideálním dárkem pro vašeho potomka, ale potěší také dospělé. Díky této řadě stavebnic si totiž sestavíte zmenšené modely osobních či nákladních aut. V tomto případě složíte auto Liaz na Rallye Dakar.

Hlavní přednosti
  • Po sestavení vznik věrné repliky skutečného vozidla
  • Skládání bez potřeby lepidla či barev
  • Rozvoj jemné motoriky
  • Možnost rozšíření – stavebnice ze stejné řady jsou mezi sebou kompatibilní
  • Zdravotně nezávadné materiály
  • Tradiční český výrobek
Zmenšený model skutečného auta

Stavebnice obsahuje důmyslně vyrobené dílky, které do sebe skvěle zapadají. K sestavení auta nepotřebujete žádné lepidlo či barvy. Dílky k sobě pasují a drží u sebe díky zacvakávacím zámkům, úchytům a různým pružným mechanismům. Jakmile stavebnici složíte, získáte malou repliku skutečného auta. Model má velké množství detailů, včetně pohyblivých kol. Některé dílky jsou dokonce chromované. V balení najdete také samolepky, kterými sestavený model ozdobíte.

Bezpečná hračka plná možností

Pokud už nějakou stavebnici ze stejné série vlastníte, můžete je různě kombinovat a sestavit si vlastní modely aut podle vlastní fantazie. Stavebnice navíc splňuje evropskou normu EN71 o bezpečnosti hraček. Materiály neobsahují nebezpečné ftaláty, proto nejsou toxické a neškodí zdraví vašich dětí.

Česká stavebnice Monti System

První modely české stavebnice Monti System se dostaly na trh už v roce 1984. Sestavené modely mají úžasné detaily a věrně napodobují své předlohy. Proto se stavebnice stala velmi oblíbenou. V roce 1988 získala stavebnice Monti System zlatou medaili na Mezinárodním veletrhu v Lipsku.

Specifikace
  • Značka: Monti System
  • Řada: Standard
  • Model: Dakar
  • Určení: stavebnice
  • Vhodný věk dítěte: od 6 let
  • Měřítko modelu: 1:48
  • Hmotnost: cca 0,22 kg
  • Rozměry (š x v x h): 15 x 6 x 22 cm
Obsah balení
  1. 1x stavebnice Monti System (včetně samolepek)

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Stavebnice Monti System - Dakar (MS 07)

Měřítko: 1:48Rozměry balení: 22 x 15 x 6 cmDoporučený věk: 6+Vyrobeno v Česku.

Monti System je legendární česká stavebnice věrných modelů osobních a nákladních aut, s kterými si vyhrají malí i velcí. Modely jsou vyráběny v měřítku 1:48, 1:35 a 1:28. Monti System sestavíte bez lepidla a nanášení barev!

Největší výhodou těchto stavebnic je, že k sestavení modelu autíčka nepotřebujete žádné lepidlo a barvy. Jednotlivé dílky jsou tak důmyslně vyrobeny, že s pomocí různých zacvakávacích zámků, úchytů a dalších pružných mechanismů sestavíte model bez jediné kapky lepidla. Vše do sebe jen zacvaknete nebo zasunete.

Výsledkem je funkční model s úžasnými detaily, který je dokonalou replikou skutečné předlohy. Jednotlivé dílky jsou lisovány již barevné, takže nemusíte nic barvit. Navíc jsou některé dílky pochromované a u nových Monti Systémů mají některé stavebnice pro ještě realističtější vzhled gumová kola. V každém balení naleznete také samolepky, kterými si složený model můžete polepit.

Liaz 100.55D je jeden z modelů Monti Systemu, patří do řady Standard a je propracovaný do detailu. Model zvládnou sestavit děti od 6 let, lze ho poskládat bez lepidla a barev.

Přednosti:

  • neobsahuje ftaláty
  • unikátní český výrobek
  • splňuje požadavky bezpečnosti EN71

Zakupte chlapcům jeden z Monti System modelů!

Vhodné pro děti od 6 let Materiál: plast Měřítko: 1:48 Země původu: ČR

Monti System je legendární česká stavebnice věrných modelů osobních a nákladních aut, s kterými si vyhrají malí i velcí. Modely jsou vyráběny v měřítku 1:48, 1:35 a 1:28.Rozměr krabice: 22 x 15 x 6 cmVhodné od 6 letTechnické údaje:Roky 06Obsah balení:Stavebnice Monti 07 Rallye Dakar Liaz 1:48 v krabici 22x15x6cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Model Liaz MS 07 Dakar v měřítku 1:48. Stavebnice patří do řady modelů Standard.

Tento produkt se nachází v kategorii Společenské hry, patří pod značku Monti System, Seva, Teddies, Vista, v nabídce prodejce Alza.cz, 4kids.cz, Market-24.cz, Kokiskashop.cz a je určen male.

Produkt Vista Stavebnice Monti 07 Rallye Dakar Liaz 1:48 má EAN kód 8592812107005.

Vista Stavebnice Monti 07 Rallye Dakar Liaz 1:48 - parametry produktu

Vista Stavebnice Monti 07 Rallye Dakar Liaz 1:48 - historie ceny a dostupnosti

Vista Stavebnice Monti 07 Rallye Dakar Liaz 1:48 - další zajímavé produkty

Vista Stavebnice Monti 07 Rallye Dakar Liaz 1:48 - jak nakoupit nejvýhodnější?