MODERNHOME Stojan na oblečení Goodhome černý

MODERNHOME Stojan na oblečení Goodhome černý

MODERNHOME Stojan na oblečení Goodhome černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 545 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MODERNHOME Stojan na oblečení Goodhome černý - popis produktu

Stojanový věšák na šaty je skvělým doplňkem do interiéru předsíně nebo kanceláře. Konstrukce věšáku je vyrobena z práškově lakované oceli s plastovými prvky. V horním vrchlíku stojanu je 5 ramen a na každém 2 místa k zavěšení oblečení. V polovině jsou i menší háčky, na které lze zavěsit čepice nebo bundy pro malé děti. Nohy věšáku jsou zakončeny speciálními nožičkami, které zabraňují poškrábání povrchu. Specifikace: Materiál: práškově lakovaná ocel Výška: 185 cm Průměr: 49 cm Hmotnost: 2 kg

Klasický stojan na oblečení bývá již po desetiletí tradičním doplňkem každé domácnosti. Zapadne nejen do předsíně, ale také do šatny nebo vstupní haly. Věšák se vyznačuje funkcionalitou a stabiliní konstrukcí. Díky klasickému designu najde své místo v jakémkoli interiéru. ROZMĚRY: Výška stojanu: 185 cm Šířka stojanu: 49 cm TECHNICKÉ PARAMETRY: Celková váha: 3 kg Druh balení: pevný karton Barva: černá Konstrukce: kov Manuál: součástí balení Doba sestavení: 10 min

Tento produkt se nachází v kategorii Předsíňový nábytek, vyrábí jej značka MODERNHOME, materiálové provedení je kov, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Produkt MODERNHOME Stojan na oblečení Goodhome černý lze nalézt mezi produkty ve skupině Předsíňové stěny, je v nabídce značky MODERNHOME, materiál je kov, v nabídce prodejce Dumdekorace.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Věšáky na oblečení, vyrábí jej značka MODERNHOME, materiálové složení kov, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Produkt MODERNHOME Stojan na oblečení Goodhome černý má přiřazen EAN kód 5903089065869.

MODERNHOME Stojan na oblečení Goodhome černý - parametry produktu

MateriálKov
TypStojací
ZrcadloBez zrcadla
Hloubka49 cm
Šířka49 cm
Výška185 cm
Hmotnost1.90 kg
KategorieNábytek, Stojany, Věšáky, Předsíňový nábytek, Předsíňové stěny, Věšáky na oblečení, Stojany na šaty
ZnačkaMODERNHOME
Materiálkov
E-shopDumdekorace.cz
EAN5903089065869

MODERNHOME Stojan na oblečení Goodhome černý - historie ceny a dostupnosti

MODERNHOME Stojan na oblečení Goodhome černý - další zajímavé produkty

MODERNHOME Stojan na oblečení Goodhome černý - jak nakoupit nejvýhodnější?