MINILAND - Ohřívačka kojeneckých lahví Warmy Advanced Silver

MINILAND - Ohřívačka kojeneckých lahví Warmy Advanced Silver

MINILAND - Ohřívačka kojeneckých lahví Warmy Advanced Silver

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 356 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MINILAND - Ohřívačka kojeneckých lahví Warmy Advanced Silver - popis produktu

Ohřívač lahví MINILAND Warmy Advanced Silver: Ohřívač kojeneckých lahví od značky Miniland je ideální volbou. Přístroj automaticky kalkuluje dle objemu a výchozí teploty potřebnou dobu k ohřátí stravy. Výborně vám poslouží také ke sterilizaci nebo ohřívání skleničky s příkrmem. Ohřívání probíhá šetrně za pomoci páry, takže veškeré nutriční hodnoty jsou zachovány. Jednoduché intuitivní ovládání zaručuje snadné použití. Přístroj je možné používat doma a díky zástrčce do autozapalovače ji můžete používat i v autě během cestování s dítětem. Funkce odloženého ohřívání umožňuje nastavit dopředu čas ohřívání např. pro noční krmení.  O skončení ohřívacího či sterilizačního cyklu vás upozorní vizuální a zvukový signál. Pokud v ní dojde voda, tak se ohřívačka automaticky vypne.  Klíčové vlastnosti ohřívače Miniland Warmy Advanced SilverOhřívač Miniland je určen pro ohřev kojeneckých lahví, příkrmů a ke sterilizaciOhřev probíhá za pomocí páryLze ji používat i v autěMiniland umožňuje upravovat dobu ohřevuPřístroj má intuitivní ovládáníUmožňuje dopředu nastavit čas ohříváníNa konec programu upozorní vizuální a zvukový signál

Produkt MINILAND - Ohřívačka kojeneckých lahví Warmy Advanced Silver patří do skupiny produktů Ohřívače kojeneckých lahví, je v nabídce značky MINILAND, naleznete ho u prodejce Market-24.cz, Alza.cz.

Produkt MINILAND - Ohřívačka kojeneckých lahví Warmy Advanced Silver označuje EAN kód 8413082891503.

MINILAND - Ohřívačka kojeneckých lahví Warmy Advanced Silver - parametry produktu

MINILAND - Ohřívačka kojeneckých lahví Warmy Advanced Silver - historie ceny a dostupnosti

MINILAND - Ohřívačka kojeneckých lahví Warmy Advanced Silver - související články v blogu

Jak ušetřit elektřinu?

Spotřeba elektřiny představuje významnou nákladovou položku v rodinném rozpočtu.

MINILAND - Ohřívačka kojeneckých lahví Warmy Advanced Silver - další zajímavé produkty

MINILAND - Ohřívačka kojeneckých lahví Warmy Advanced Silver - jak nakoupit nejvýhodnější?