Etiopie a káva jedno jsou.Tento mikrolot ze slavného regionu Sidamo přinese do vašeho šálku výraznější svěžest, na jejímž pozadí se objeví nasládlé borůvky, exotický ananas a šťavnaté švestky. Arabice bratrů Asefa a Mulugeta Dukamo nechybí vyváženost a vrstevnatost,
Etiopie a káva jedno jsou.Tento mikrolot ze slavného regionu Sidamo přinese do vašeho šálku výraznější svěžest, na jejímž pozadí se objeví nasládlé borůvky, exotický ananas a šťavnaté švestky. Arabice bratrů Asefa a Mulugeta Dukamo nechybí vyváženost a vrstevnatost,
Etiopie a káva jedno jsou.Tento mikrolot ze slavného regionu Sidamo přinese do vašeho šálku výraznější svěžest, na jejímž pozadí se objeví nasládlé borůvky, exotický ananas a šťavnaté švestky. Arabice bratrů Asefa a Mulugeta Dukamo nechybí vyváženost a vrstevnatost,
Etiopie a káva jedno jsou.Tento mikrolot ze slavného regionu Sidamo přinese do vašeho šálku výraznější svěžest, na jejímž pozadí se objeví nasládlé borůvky, exotický ananas a šťavnaté švestky. Arabice bratrů Asefa a Mulugeta Dukamo nechybí vyváženost a vrstevnatost,
Etiopie a káva jedno jsou.Tento mikrolot ze slavného regionu Sidamo přinese do vašeho šálku výraznější svěžest, na jejímž pozadí se objeví nasládlé borůvky, exotický ananas a šťavnaté švestky. Arabice bratrů Asefa a Mulugeta Dukamo nechybí vyváženost a vrstevnatost,
Netradiční arabika z tradičního regionu. V tomto případě jde o jedinečný mikrolot společnosti Sangameshwar, která hospodaří v Karnatace se třemi záměry: produkovat špičkovou kávu, nepoškozovat přírodu a pomáhat svým lidem. Výsledkem je například i tahle laskomina
Netradiční arabika z tradičního regionu. V tomto případě jde o jedinečný mikrolot společnosti Sangameshwar, která hospodaří v Karnatace se třemi záměry: produkovat špičkovou kávu, nepoškozovat přírodu a pomáhat svým lidem. Výsledkem je například i tahle laskomina
Netradiční arabika z tradičního regionu. V tomto případě jde o jedinečný mikrolot společnosti Sangameshwar, která hospodaří v Karnatace se třemi záměry: produkovat špičkovou kávu, nepoškozovat přírodu a pomáhat svým lidem. Výsledkem je například i tahle laskomina
Netradiční arabika z tradičního regionu. V tomto případě jde o jedinečný mikrolot společnosti Sangameshwar, která hospodaří v Karnatace se třemi záměry: produkovat špičkovou kávu, nepoškozovat přírodu a pomáhat svým lidem. Výsledkem je například i tahle laskomina
Netradiční arabika z tradičního regionu. V tomto případě jde o jedinečný mikrolot společnosti Sangameshwar, která hospodaří v Karnatace se třemi záměry: produkovat špičkovou kávu, nepoškozovat přírodu a pomáhat svým lidem. Výsledkem je například i tahle laskomina
Hladký, sladký, oříškový. A s tóny pomerančů. Brazilský mikrolot z tradiční rodinné farmy Nelsona Rivelliniho je zárukou skvostných chuťových zážitků. Úžasná arabika „ s rodokmenem“ zaujme jak zkušené kávomilce, tak ty, kteří svého kávového favorita teprve
Hladký, sladký, oříškový. A s tóny pomerančů. Brazilský mikrolot z tradiční rodinné farmy Nelsona Rivelliniho je zárukou skvostných chuťových zážitků. Úžasná arabika „ s rodokmenem“ zaujme jak zkušené kávomilce, tak ty, kteří svého kávového favorita teprve
Hladký, sladký, oříškový. A s tóny pomerančů. Brazilský mikrolot z tradiční rodinné farmy Nelsona Rivelliniho je zárukou skvostných chuťových zážitků. Úžasná arabika „ s rodokmenem“ zaujme jak zkušené kávomilce, tak ty, kteří svého kávového favorita teprve
Hladký, sladký, oříškový. A s tóny pomerančů. Brazilský mikrolot z tradiční rodinné farmy Nelsona Rivelliniho je zárukou skvostných chuťových zážitků. Úžasná arabika „ s rodokmenem“ zaujme jak zkušené kávomilce, tak ty, kteří svého kávového favorita teprve
Hladký, sladký, oříškový. A s tóny pomerančů. Brazilský mikrolot z tradiční rodinné farmy Nelsona Rivelliniho je zárukou skvostných chuťových zážitků. Úžasná arabika „ s rodokmenem“ zaujme jak zkušené kávomilce, tak ty, kteří svého kávového favorita teprve
Většina rwandských plantáží je položena vysoko v horách a ta, ze které jsme přivezli mikrolot Rwanda Gisenyi FW A SCR 15+ Muteteli Rugamba, není výjimkou. Právě kopce, jejich klima a půda propůjčují zrnu jedinečnou chuť a aroma. V tomto případě vás čeká setkání
Většina rwandských plantáží je položena vysoko v horách a ta, ze které jsme přivezli mikrolot Rwanda Gisenyi FW A SCR 15+ Muteteli Rugamba, není výjimkou. Právě kopce, jejich klima a půda propůjčují zrnu jedinečnou chuť a aroma. V tomto případě vás čeká setkání
Většina rwandských plantáží je položena vysoko v horách a ta, ze které jsme přivezli mikrolot Rwanda Gisenyi FW A SCR 15+ Muteteli Rugamba, není výjimkou. Právě kopce, jejich klima a půda propůjčují zrnu jedinečnou chuť a aroma. V tomto případě vás čeká setkání
Většina rwandských plantáží je položena vysoko v horách a ta, ze které jsme přivezli mikrolot Rwanda Gisenyi FW A SCR 15+ Muteteli Rugamba, není výjimkou. Právě kopce, jejich klima a půda propůjčují zrnu jedinečnou chuť a aroma. V tomto případě vás čeká setkání
Většina rwandských plantáží je položena vysoko v horách a ta, ze které jsme přivezli mikrolot Rwanda Gisenyi FW A SCR 15+ Muteteli Rugamba, není výjimkou. Právě kopce, jejich klima a půda propůjčují zrnu jedinečnou chuť a aroma. V tomto případě vás čeká setkání
Etiopie a káva jedno jsou.Tento mikrolot ze slavného regionu Sidamo přinese do vašeho šálku výraznější svěžest, na jejímž pozadí se objeví nasládlé borůvky, exotický ananas a šťavnaté švestky. Arabice bratrů Asefa a Mulugeta Dukamo nechybí vyváženost a vrstevnatost,
Pro kávu z „ostrova koření“ je typická chuťová vrstevnatost a živost. Obvykle se v ní objevují tóny ovoce a právě koření, které farmáři poblíž kávových plantáží pěstují. Stejné je to i v případě mikrolotu Indonésie Java Blawan Estate z regionu Ijen, jehož ráz
Pro kávu z „ostrova koření“ je typická chuťová vrstevnatost a živost. Obvykle se v ní objevují tóny ovoce a právě koření, které farmáři poblíž kávových plantáží pěstují. Stejné je to i v případě mikrolotu Indonésie Java Blawan Estate z regionu Ijen, jehož ráz
Pro kávu z „ostrova koření“ je typická chuťová vrstevnatost a živost. Obvykle se v ní objevují tóny ovoce a právě koření, které farmáři poblíž kávových plantáží pěstují. Stejné je to i v případě mikrolotu Indonésie Java Blawan Estate z regionu Ijen, jehož ráz
Pro kávu z „ostrova koření“ je typická chuťová vrstevnatost a živost. Obvykle se v ní objevují tóny ovoce a právě koření, které farmáři poblíž kávových plantáží pěstují. Stejné je to i v případě mikrolotu Indonésie Java Blawan Estate z regionu Ijen, jehož ráz
Pro kávu z „ostrova koření“ je typická chuťová vrstevnatost a živost. Obvykle se v ní objevují tóny ovoce a právě koření, které farmáři poblíž kávových plantáží pěstují. Stejné je to i v případě mikrolotu Indonésie Java Blawan Estate z regionu Ijen, jehož ráz
Keňská káva patří k nejlepším na světě. Mívá bohaté tělo, vysokou kyselinku, intenzivní chuť a lahodné aroma. Ano, přesně takový je mikrolot Keňa AA Nakuru Mutunugat z oblasti sopek a jezer. Chutná po rybízu, meruňkách, třešních a hroznech, najdete v něm i šťavnaté
Keňská káva patří k nejlepším na světě. Mívá bohaté tělo, vysokou kyselinku, intenzivní chuť a lahodné aroma. Ano, přesně takový je mikrolot Keňa AA Nakuru Mutunugat z oblasti sopek a jezer. Chutná po rybízu, meruňkách, třešních a hroznech, najdete v něm i šťavnaté
Keňská káva patří k nejlepším na světě. Mívá bohaté tělo, vysokou kyselinku, intenzivní chuť a lahodné aroma. Ano, přesně takový je mikrolot Keňa AA Nakuru Mutunugat z oblasti sopek a jezer. Chutná po rybízu, meruňkách, třešních a hroznech, najdete v něm i šťavnaté
Keňská káva patří k nejlepším na světě. Mívá bohaté tělo, vysokou kyselinku, intenzivní chuť a lahodné aroma. Ano, přesně takový je mikrolot Keňa AA Nakuru Mutunugat z oblasti sopek a jezer. Chutná po rybízu, meruňkách, třešních a hroznech, najdete v něm i šťavnaté
Keňská káva patří k nejlepším na světě. Mívá bohaté tělo, vysokou kyselinku, intenzivní chuť a lahodné aroma. Ano, přesně takový je mikrolot Keňa AA Nakuru Mutunugat z oblasti sopek a jezer. Chutná po rybízu, meruňkách, třešních a hroznech, najdete v něm i šťavnaté
Jaká asi bude káva z drsných hor západní Kolumbie? Ochutnejte mikrolot Narino. Zjistíte, že je elegantně krémová, bohatě čokoládová, třtinově sladká, v závěru svěže ovocná. Jedinečná chuť i aroma jsou dílem nehostinných podmínek kombinovaných s vulkanickou půdou a
Jaká asi bude káva z drsných hor západní Kolumbie? Ochutnejte mikrolot Narino. Zjistíte, že je elegantně krémová, bohatě čokoládová, třtinově sladká, v závěru svěže ovocná. Jedinečná chuť i aroma jsou dílem nehostinných podmínek kombinovaných s vulkanickou půdou a
Jaká asi bude káva z drsných hor západní Kolumbie? Ochutnejte mikrolot Narino. Zjistíte, že je elegantně krémová, bohatě čokoládová, třtinově sladká, v závěru svěže ovocná. Jedinečná chuť i aroma jsou dílem nehostinných podmínek kombinovaných s vulkanickou půdou a
Jaká asi bude káva z drsných hor západní Kolumbie? Ochutnejte mikrolot Narino. Zjistíte, že je elegantně krémová, bohatě čokoládová, třtinově sladká, v závěru svěže ovocná. Jedinečná chuť i aroma jsou dílem nehostinných podmínek kombinovaných s vulkanickou půdou a
Jaká asi bude káva z drsných hor západní Kolumbie? Ochutnejte mikrolot Narino. Zjistíte, že je elegantně krémová, bohatě čokoládová, třtinově sladká, v závěru svěže ovocná. Jedinečná chuť i aroma jsou dílem nehostinných podmínek kombinovaných s vulkanickou půdou a
Jestli chcete vědět, jak chutná jedna z nejlepších peruánských káv, směle do toho! Peru SHB EP Finca Rosenheim vás nadchne v prvním doušku. Její výjimečnost se ukrývá v ovocných tónech doprovázených čokoládově-skořicovou dochutí. Aroma je nádherně květinové,
Jestli chcete vědět, jak chutná jedna z nejlepších peruánských káv, směle do toho! Peru SHB EP Finca Rosenheim vás nadchne v prvním doušku. Její výjimečnost se ukrývá v ovocných tónech doprovázených čokoládově-skořicovou dochutí. Aroma je nádherně květinové,
Jestli chcete vědět, jak chutná jedna z nejlepších peruánských káv, směle do toho! Peru SHB EP Finca Rosenheim vás nadchne v prvním doušku. Její výjimečnost se ukrývá v ovocných tónech doprovázených čokoládově-skořicovou dochutí. Aroma je nádherně květinové,
Jestli chcete vědět, jak chutná jedna z nejlepších peruánských káv, směle do toho! Peru SHB EP Finca Rosenheim vás nadchne v prvním doušku. Její výjimečnost se ukrývá v ovocných tónech doprovázených čokoládově-skořicovou dochutí. Aroma je nádherně květinové,
Jestli chcete vědět, jak chutná jedna z nejlepších peruánských káv, směle do toho! Peru SHB EP Finca Rosenheim vás nadchne v prvním doušku. Její výjimečnost se ukrývá v ovocných tónech doprovázených čokoládově-skořicovou dochutí. Aroma je nádherně květinové,
Speciálně fermentovaná káva speciální odrůdy, to je Honduras Gerardo Mejía – El Tontolo. Tahle arabika patří k těm, které vynikají ovocnou chutí s jemnými tóny čokolády a karamelu. Do povědomí baristů a znalců dobré kávy vstoupila v roce 2015, kdy získala titul Cup of
Speciálně fermentovaná káva speciální odrůdy, to je Honduras Gerardo Mejía – El Tontolo. Tahle arabika patří k těm, které vynikají ovocnou chutí s jemnými tóny čokolády a karamelu. Do povědomí baristů a znalců dobré kávy vstoupila v roce 2015, kdy získala titul Cup of
Speciálně fermentovaná káva speciální odrůdy, to je Honduras Gerardo Mejía – El Tontolo. Tahle arabika patří k těm, které vynikají ovocnou chutí s jemnými tóny čokolády a karamelu. Do povědomí baristů a znalců dobré kávy vstoupila v roce 2015, kdy získala titul Cup of
Speciálně fermentovaná káva speciální odrůdy, to je Honduras Gerardo Mejía – El Tontolo. Tahle arabika patří k těm, které vynikají ovocnou chutí s jemnými tóny čokolády a karamelu. Do povědomí baristů a znalců dobré kávy vstoupila v roce 2015, kdy získala titul Cup of
Speciálně fermentovaná káva speciální odrůdy, to je Honduras Gerardo Mejía – El Tontolo. Tahle arabika patří k těm, které vynikají ovocnou chutí s jemnými tóny čokolády a karamelu. Do povědomí baristů a znalců dobré kávy vstoupila v roce 2015, kdy získala titul Cup of
Indonéská káva je populární díky bohaté, plné chuti s tóny koření, kakaa, karamelu a někdy i bylin. Teď ji můžete otestovat v rozpustné variantě. Je vynikající volbou pro každého, kdo chce mít kávu rychle na stole a zároveň nehodlá slevit ze svých nároků na kvalitu
Indonéská káva je populární díky bohaté, plné chuti s tóny koření, kakaa, karamelu a někdy i bylin. Teď ji můžete otestovat v rozpustné variantě. Je vynikající volbou pro každého, kdo chce mít kávu rychle na stole a zároveň nehodlá slevit ze svých nároků na kvalitu
Dominikánské BIO kakao s kokosovým cukrem? Proč ne! Připravte si rychlý, dobrý a antioxidanty našlapaný nápoj. Můžete k němu přidat šlehačku, skořici, marshmallow nebo karamelový sirup, můžete ho popíjet ke svačině i jen tak pro radost. Horká čokoláda v prášku se hodí
Kávu, která vyrostla uprostřed přírodní rezervace, nemůžeme označit jinak než jako skutečnou specialitu. Nikaragua Los Altiplanos – Java Lavado BIO uchvátí vaše chuťové buňky hladkým tělem, mírnou kyselostí a tóny sušeného ovoce, koření, oříšků a marcipánu. Majitel
Kávu, která vyrostla uprostřed přírodní rezervace, nemůžeme označit jinak než jako skutečnou specialitu. Nikaragua Los Altiplanos – Java Lavado BIO uchvátí vaše chuťové buňky hladkým tělem, mírnou kyselostí a tóny sušeného ovoce, koření, oříšků a marcipánu. Majitel
Kávu, která vyrostla uprostřed přírodní rezervace, nemůžeme označit jinak než jako skutečnou specialitu. Nikaragua Los Altiplanos – Java Lavado BIO uchvátí vaše chuťové buňky hladkým tělem, mírnou kyselostí a tóny sušeného ovoce, koření, oříšků a marcipánu. Majitel
Kávu, která vyrostla uprostřed přírodní rezervace, nemůžeme označit jinak než jako skutečnou specialitu. Nikaragua Los Altiplanos – Java Lavado BIO uchvátí vaše chuťové buňky hladkým tělem, mírnou kyselostí a tóny sušeného ovoce, koření, oříšků a marcipánu. Majitel
Panamská arabika z tamního nejstaršího a nejznámějšího kávového regionu zaujme profilem, v němž na plné, středně kyselé tělo navazují chutě citrusů a vlašských ořechů. Rodina Petersonů, která hospodaří na farmě Hacienda Esmeralda, se kávě věnuje s pečlivostí a
Panamská arabika z tamního nejstaršího a nejznámějšího kávového regionu zaujme profilem, v němž na plné, středně kyselé tělo navazují chutě citrusů a vlašských ořechů. Rodina Petersonů, která hospodaří na farmě Hacienda Esmeralda, se kávě věnuje s pečlivostí a
Panamská arabika z tamního nejstaršího a nejznámějšího kávového regionu zaujme profilem, v němž na plné, středně kyselé tělo navazují chutě citrusů a vlašských ořechů. Rodina Petersonů, která hospodaří na farmě Hacienda Esmeralda, se kávě věnuje s pečlivostí a
Panamská arabika z tamního nejstaršího a nejznámějšího kávového regionu zaujme profilem, v němž na plné, středně kyselé tělo navazují chutě citrusů a vlašských ořechů. Rodina Petersonů, která hospodaří na farmě Hacienda Esmeralda, se kávě věnuje s pečlivostí a
Panamská arabika z tamního nejstaršího a nejznámějšího kávového regionu zaujme profilem, v němž na plné, středně kyselé tělo navazují chutě citrusů a vlašských ořechů. Rodina Petersonů, která hospodaří na farmě Hacienda Esmeralda, se kávě věnuje s pečlivostí a
Když budete chtít zachovat styl, připravte si tuhle čokoládově-ořechovou arabiku na filtru a s trochou kondenzovaného mléka. Takhle by si ji totiž dopřáli v její domovině, ve Vietnamu. Sklizeň z regionu Lam Dong ležící na jihu země vyniká dobře vyváženou, jemnou kyselinkou
Příběh této kávy je stejně neuvěřitelný, jako je ohromující její chuť. Za mikrolotem z plantáže Loma La Gloria totiž nestojí snědý svalnatý farmář. Jeho producentkou je usměvavá dlouhovlasá žena s krédem: „Život je příliš krátký. Nejlepší je dělat, co miluji a
Příběh této kávy je stejně neuvěřitelný, jako je ohromující její chuť. Za mikrolotem z plantáže Loma La Gloria totiž nestojí snědý svalnatý farmář. Jeho producentkou je usměvavá dlouhovlasá žena s krédem: „Život je příliš krátký. Nejlepší je dělat, co miluji a
Příběh této kávy je stejně neuvěřitelný, jako je ohromující její chuť. Za mikrolotem z plantáže Loma La Gloria totiž nestojí snědý svalnatý farmář. Jeho producentkou je usměvavá dlouhovlasá žena s krédem: „Život je příliš krátký. Nejlepší je dělat, co miluji a
Příběh této kávy je stejně neuvěřitelný, jako je ohromující její chuť. Za mikrolotem z plantáže Loma La Gloria totiž nestojí snědý svalnatý farmář. Jeho producentkou je usměvavá dlouhovlasá žena s krédem: „Život je příliš krátký. Nejlepší je dělat, co miluji a
Příběh této kávy je stejně neuvěřitelný, jako je ohromující její chuť. Za mikrolotem z plantáže Loma La Gloria totiž nestojí snědý svalnatý farmář. Jeho producentkou je usměvavá dlouhovlasá žena s krédem: „Život je příliš krátký. Nejlepší je dělat, co miluji a
Robusta je chuťově výraznější sestrou arabiky. Obsahuje víc kofeinu a výborně se hodí do espresso směsí nebo k přípravě skutečně silného šálku. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budou bavit, ať už ji využijete k přimíchání do arabiky, nebo k sólo degustaci
Kávu, která vyrostla uprostřed přírodní rezervace, nemůžeme označit jinak než jako skutečnou specialitu. Nikaragua Los Altiplanos – Java Lavado BIO uchvátí vaše chuťové buňky hladkým tělem, mírnou kyselostí a tóny sušeného ovoce, koření, oříšků a marcipánu. Majitel
Hory, zeleň, řeky, tradice. Nezvykle velká kávová zrna z kolumbijského severu absorbovala to nejlepší, co region Antioquia nabízí. Proto z nich připravíte kávu sladce čokoládovou, se stopami broskví a jemnou kyselinkou. Oč větší tato káva je, o to méně se jí sklidí
Pro peruánskou kávu je typická vyvážená kyselost a výrazná ovocná chuť s jemnými tóny čokolády a ořechů. Peru El Eden – Anaerobic Natural k ní ještě přidává květiny a karamel. Její jedinečnost je odrazem nejen skvělého místa, odkud pochází, ale také způsobu, jakým
Keňská káva patří k nejlepším na světě. Mívá bohaté tělo, vysokou kyselinku, intenzivní chuť a lahodné aroma. Ano, přesně takový je mikrolot Keňa AA Nakuru Mutunugat z oblasti sopek a jezer. Chutná po rybízu, meruňkách, třešních a hroznech, najdete v něm i šťavnaté
Zapomeňte na vše, co víte o japonských zelených čajích. Že musí být sencha na jazyku trpká s travnatými či až snad rybími dozvuky? To jste tedy ještě neochutnali hluboce spařenou senchu fukamushi-cha, která připomíná spíš gyukuro nebo kabusechu. Lístky z čajovníků