Teddies Mikádo společenská hra

Teddies Mikádo společenská hra

Teddies Mikádo společenská hra

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 105 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Teddies Mikádo společenská hra - popis produktu

Sada 41 ks plastových tyčinek nabízí malým i velkým hráčům potrénování jemného citu v ruce. Z hromádky vržené z ruky, má za úkol hráč vybírat jednotlivé tyčinky tak, aby se ostatní nepohnuly. Každá barva tyčinky má jiné bodové ohodnocení.

Přednosti:

  • rozvíjí koordinaci pohybů
  • trénuje vizuální vnímání

Kupte dětem generacemi oblíbenou hru!

Vhodné pro děti od 6 let Materiál: plast Výška: 4,5 x 20 cm Baleno v krabičce

Mikádo je klasická hra, kterou zná téměř každý. Zábava nejen pro děti, ale také pro celou rodinu. Díky mikádu si cvičíte motoriku, pozornost, šikovnost a preciznost. Průběh celé hry záleží především na zvolené taktice. Vhodné pro děti od 6 let.Technické údaje:Roky 06Obsah balení:Mikádo společenská hra plast 41ks v krabičce 4,5x20x1cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Společenská hra Mikádo: Klasická společenská nenáročná hra je vhodná pro dospělé a děti od 6 let. Mikádo procvičuje motoriku, pozornost, šikovnost a preciznost. Mikádo Cheva obsahuje 41 barevných špejlí v krabičce praktických rozměrů, takže ho s sebou můžete vzít i na cesty. Klíčové vlastnosti stolní hry MikádoKlasická hra pro děti od 6 letMikádo procvičuje motoriku, pozornost, šikovnost a preciznostStolní hra má praktické balení, které zabere minimum místaObsah balení:41 plastových špejlíRozměry:4,5 × 20 × 1 cm

Velmi oblíbená nadčasová společenská hra pro všechny věkové kategorie - Mikádo. Tato hra vyžaduje dostatečnou míru soustředění a pevnou ruku.

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Bloom, Chemoplast, Cheva, Teddies, v nabídce prodejce Market-24.cz, Alza.cz, 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz, Kokiskashop.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Teddies Mikádo společenská hra lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku Bloom, Chemoplast, Cheva, Teddies, v nabídce prodejce Market-24.cz, Alza.cz, 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz, Kokiskashop.cz a je určen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Stolní hry, je v nabídce značky Bloom, Chemoplast, Cheva, Teddies, naleznete ho u prodejce Market-24.cz, Alza.cz, 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz, Kokiskashop.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Teddies Mikádo společenská hra označuje EAN kód 8595018900678.

Teddies Mikádo společenská hra - parametry produktu

Teddies Mikádo společenská hra - historie ceny a dostupnosti

Teddies Mikádo společenská hra - další zajímavé produkty

Teddies Mikádo společenská hra - jak nakoupit nejvýhodnější?