MEVA Vesuv TZ16002

MEVA Vesuv TZ16002

MEVA Vesuv TZ16002

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MEVA Vesuv TZ16002 - popis produktu

Tepelný plynový zářič Meva Vesuv   Venkovní tepelný zářič v atraktivním černě lakovaném provedení je výborně využitelný pro zvýšení tepelné pohody za chladného počasí ve venkovním prostředí nebo dobře větraných prostorech - např. vytápění altánů, zahradních restaurací, teras, pergol či předzahrádek. Svou výškou je ideální pro altány, kam se klasické zářiče nevejdou. Zářič je vyroben z kvalitního materiálu a je vybaven kolečky pro snadnou a bezpečnou manipulaci. Plynový zářič je dodáván včetně příslušenství, tedy vč. připojovací hadice a redukčního ventilu. Topidlo stačí jednoduše napojit na 10 kg PB láhev (alternativně na 5 kg lahev), kterou uschováte ve stojanu topidla. Zářič je vybaven mechanickým PIEZO zapalováním (elektrická jiskra). Kvůli bezpečnosti je topidlo vybaveno pojistným ventilem, který zastaví přívod plynu při převržení topidla. Kolem zářiče (nad ním i do stran) musí být z bezpečnostních důvodů prostor minimálně jednoho metru od hořlavých materiálů.   Technické parametry - Výkon 11 kW - Průměr zářiče: 46 cm - Váha: 12 kg - Výška: 136 cm - Zdroj energie: PB lahev 10 kg - Spotřeba plynu: 800 g/hod - Bezpečnostní ventil (pro případ pádu topidla) - Předpokládaná výdrž: 12 hodin

Venkovní topidlo MEVA Vesuv TZ16002: Chcete si užívat pohodlí vaší terasy či zahrady i za chladných podzimních dní? Víme jak na to! Plynové topidlo MEVA Vesuv je perfektním řešením pro vytápění venkovních prostor. Snadné zapojení, jednoduchá regulace a vysoký tepelný komfort. To je zahradní topidlo MEVA Vesuv. Díky svým kompaktním rozměrům můžete topidlo umístit téměř kamkoli. Ohřát se tak můžete na terase, v altánu či u posezení na zahradě. Hlavní přednosti zahradního topidla MEVA VesuvSnadné zapojeníDostatečný tepelný komfortPlynové topidlo s kompaktními rozměryPříslušenství k zapojení 10 kg propan-butanové bombyŠiroké spektrum využití topidla MEVA VesuvPádová pojistka Topidlo na terasu i do restauracePlynové zahradní topidlo MEVA Vesuv nabízí širokou škálu využití. Není jen užitečným doplňkem na terasy a zahrady, využití nalezne i ve venkovních provozech restaurací či kaváren. Umístit jej můžete přímo na stůl, na zídku či jen tak na zem.

Produkt MEVA Vesuv TZ16002 má přiřazen EAN kód 8590584574209.

MEVA Vesuv TZ16002 - parametry produktu

MEVA Vesuv TZ16002 - historie ceny a dostupnosti

MEVA Vesuv TZ16002 - další zajímavé produkty

MEVA Vesuv TZ16002 - jak nakoupit nejvýhodnější?