Meva vařič a ohřívač Vatop

Meva vařič a ohřívač Vatop

Meva vařič a ohřívač Vatop

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 870 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Meva vařič a ohřívač Vatop - popis produktu

Tento popis byl strojově přeložen z původního textu.Vařič a ohřívač MEVA VATOPVařič a ohřívač VATOP je určen pro turistické účely a slouží k přípravě teplých jídel nebo ke zvýšení tepelné pohody v chladném počasí venku. Tento výrobek je multifunkční, umožňuje vařit i topit s možností současného provozu obou funkcí.Pro provoz tohoto výrobku se používají kartuše s připojovacím závitem 7/16, konkrétně modely UKP02006 a UKP02008 (kartuše nejsou součástí dodávky). Tyto kartuše zajišťují palivo potřebné pro správný provoz vařiče a ohřívače VATOP.Výrobek je vybaven piezoelektrickým zapalováním, které umožňuje snadné a pohodlné zapálení hořáku. Kromě toho lze výkon hořáku plynule regulovat, což umožňuje nastavit intenzitu tepla podle potřeby. Výrobek je rovněž vybaven regulací topného výkonu, která umožňuje efektivní zvýšení teploty při použití jako ohřívač. Rukojeť na výrobku zajišťuje bezpečné přenášení a manipulaci.Vařič a ohřívač VATOP je praktickým a spolehlivým pomocníkem pro všechny milovníky turistiky, kteří si chtějí vychutnat teplé jídlo pod širým nebem nebo si zajistit teplo během chladných dnů. Díky svým rozmanitým funkcím a bezpečnostním prvkům je skvělou volbou pro všechny, kteří se vydávají na dobrodružné túry nebo táboráky.Parametry:Délka [mm] - 140Šířka [mm] - 145Výška [mm] - 230Hmotnost [kg] - 0,8Spotřeba plynu [g/h] - 73Výkon [kW] - 1

Tento produkt naleznete ve skupině Outdoorové vařiče od značky MEVA, barevná varianta je zelená v nabídce e-shopu Waragod.cz.

Meva vařič a ohřívač Vatop - parametry produktu

BarvaZelená
PohlavíUnisex
Věková skupinaPro dospělé
Rozmery (cm)14x14,5x23cm
Spotřeba (g/h)73
KategorieZelenina, Ohřívače, Vařiče, Outdoorové vařiče
ZnačkaMEVA
Barvazelená
E-shopWaragod.cz

Meva vařič a ohřívač Vatop - historie ceny a dostupnosti

Meva vařič a ohřívač Vatop - další zajímavé produkty

Meva vařič a ohřívač Vatop - jak nakoupit nejvýhodnější?