Metal Earth Fokker D-VII

Metal Earth Fokker D-VII

Metal Earth Fokker D-VII

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Metal Earth Fokker D-VII - popis produktu

Kovový model Metal Earth Fokker D-VII: Pro vášnivé modeláře, milovníky detailů a maximální přesnosti je tu něco speciálního. Kovové modely značky Metal Earth, které ohromí naprosto každého. Jedná se o unikátní 3D ocelovou stavebnici, která vyžaduje trpělivost a šikovnost. Výsledné dílo ale rozhodně stojí za to a bude působivou dekorací díky svému autentickému vzhledu a propracovaným detailům. Jednotlivé díly jsou řezané laserem. Vše do sebe perfektně zapadne. Není potřeba žádného spojovacího materiálu. Složitost sestavení tohoto nádherného modelu Fokker D-VII je hodnocena jako velmi jednoduchá. Rozměry složeného modelu jsou 6,4 × 6,4 × 3,2 cm. Klíčové vlastnosti kovového modelu Fokker D-VIIÚžasná ocelová 3D stavebnice s propracovanými detailyDíly na modely značky Metal Earth jsou řezané laseremPerfektně do sebe zapadajíNení nutný spojovací materiálModel Fokker D-VII je velmi nízké náročnosti na složení Jak na to?Jednotlivé díly skládačky jsou naznačeny ve čtvercových ocelových plátcích o rozměru 11 × 11 cm. Na jejich vyjmutí použijte malé štípací nůžky (nejsou v balení). Části se spojují pomocí malých zámků, které tvoří zobáček a otvor v příslušném protikuse. Zobáček je nutné ohnout pomocí malých tenkých kleští (nejsou v balení). Spojte postupně všechny zámky podle návodu a odměnou za vaše úsilí bude velmi realistický mistrovský kousek. Bojový letoun Fokker D-VIIJednomístný dvouplošník Fokker D-VII je německý stíhací letoun, který byl nasazen do bojů na frontě v první světové válce v roce 1918. Díky svému vynikajícímu výkonu, bezpečnosti a jednoduchosti ovládání se rychle stal nejžádanějším strojem. Po skončení války byly letouny využívány například v USA, v polském a holandském námořním letectvu a v letectvu Švýcarska, Belgie a Československa. Náročnost:velmi jednoducháPočet dílků:13 (1 arch)Rozměry po složení:6,4 × 6,4 × 3,2 cm

Produkt Metal Earth Fokker D-VII lze nalézt mezi produkty ve skupině Kovové modely, patří značce PIATNIK, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Metal Earth Fokker D-VII označuje EAN kód 32309010053.

Metal Earth Fokker D-VII - parametry produktu

Metal Earth Fokker D-VII - historie ceny a dostupnosti

Metal Earth Fokker D-VII - další zajímavé produkty

Metal Earth Fokker D-VII - jak nakoupit nejvýhodnější?