MEREO Termostatická vanová baterie talířovou kulatou sprchou, bílá CB60101TSH

MEREO Termostatická vanová baterie talířovou kulatou sprchou, bílá CB60101TSH

MEREO Termostatická vanová baterie talířovou kulatou sprchou, bílá CB60101TSH

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 211 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MEREO Termostatická vanová baterie talířovou kulatou sprchou, bílá CB60101TSH - popis produktu

Speciálně navržená kolekce termostatických baterií. Jejich unikátnost spočívá především v možnosti nastavení si přesné teploty výstupní vody, která se nemění ani při přerušení sprchování. Tím šetří nejen vodu, ale i enegie a náklady na ohřev. Teplotu vody lze nastavit bez jakýchkoliv překážek až do 38 °C. Pro nastavení vyšší teploty je nutné zmáčknout pojistku, která nedovolí dětem zvýšit teplotu vody a chrání je tak před opařením. Výhodou je také nízká hlučnost a kartuše s dlouhou životností. Baterie dodáváme s připojovací hadicí o délce 150 cm se systémem zabraňujícím překroucení.- 5 let záruka na baterii- servis vodovodních baterií zajištěný v rámci ČR a SRTalířová Hlavová sprcha:Talířová hlavová sprcha o průměru o 226 mm se vyznačuje moderním designem, vysokou variabilitou a především umožňuje téměř libovolnou kombinaci s příslušenstvím sprchového programu. Tato hlavice disponuje funkcí Push Clean pro ještě snadnější čištění. Funkce spočívá v tom, že po zatlačení na talíř sprchy vyjedou z trysek červené 'bodlinky', které vytlačí ven všechny usazeniny. Součástí je také výkyvný kloub. Funkce sprchy:- fast clean: systém snadného očištění od usazenin vodního kamene- sprayRuční Hlavová sprcha:Třípolohová sprchová hlavice se vyznačuje moderním designem, vysokou variabilitou a především umožňuje téměř libovolnou kombinaci s příslušenstvím sprchového programu. Tato hlavice disponuje funkcí Push Clean pro ještě snadnější čištění. Funkce spočívá v tom, že páčku posunete do polohy vlevo a z trysek vyjedou červené tvrdé bodlinky, které vytlačí ven všechny usazeniny. Ty pak jednoduše spláchnete puštěním vody. Sprcha je osazena standardním závitem 1/2' pro připojení na sprchovou hadici. Funkce sprchy:- PUSH CLEAN: funkce snadného čištění od usazenin- water saver: systém pro úsporu vody při sprchování- spray, masáž, spray & masážSprchová hadice:Sprchová hadice šedostříbrná o délce 150 cm. Hadice se montuje mezi baterii a sprchovou hlavici. plastový potah zabraňuje poškrábání vany.- Anti-twist: systém proti překroucení hadice - pro správnou funkci připojte delší kónusovou koncovku na ruční sprchu.- Moderní design

Tento produkt se nachází v kategorii Vodovodní baterie, vyrábí jej značka MEREO, naleznete jej v e-shopu Svet-koupelny.cz.

Produkt MEREO Termostatická vanová baterie talířovou kulatou sprchou, bílá CB60101TSH lze nalézt mezi produkty ve skupině Sprchové baterie, patří pod značku MEREO, v nabídce prodejce Svet-koupelny.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Vanové baterie od značky MEREO, naleznete ho u prodejce Svet-koupelny.cz.

MEREO Termostatická vanová baterie talířovou kulatou sprchou, bílá CB60101TSH - parametry produktu

MEREO Termostatická vanová baterie talířovou kulatou sprchou, bílá CB60101TSH - historie ceny a dostupnosti

MEREO Termostatická vanová baterie talířovou kulatou sprchou, bílá CB60101TSH - další zajímavé produkty

MEREO Termostatická vanová baterie talířovou kulatou sprchou, bílá CB60101TSH - jak nakoupit nejvýhodnější?