Mercedes G - černé

Mercedes G - černé

Mercedes G - černé

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 849 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mercedes G - černé - popis produktu

Dětské elektrické auto Mercedes G - černé:Elektrické auto Mercedes G pro děti od 3 letChcete své děti zabavit na dlouhé hodiny? V tom případě nemusíte ani přemýšlet a rovnou objednávejte Mercedes G v černém provedení, který je úžasnou napodobeninou opravdového automobilu s realistickými detaily. Jezdí s maximální rychlosti do 7 km/h, proto je absolutně bezpečné i pro ty nejmenší nadšené motoristy od 3 let. Rodiče totiž mají pomocí dálkového ovladače auto pod plnou kontrolou včetně okamžitého nouzového zastavení. Rozjezd snadným sešlápnutím plynu není doprovázen žádnými trhanými pohyby, což z jízdy v elektro autě Mercedes G udělá opravdový zážitek.Mercedes G je vhodný pro holky i kluky do hmotnosti 25 kgV nízkém dětské věku není nutné řešit barvu ani provedení. Proto je elektrická motorka Mercedes G vhodná nejen pro kluky, ale i pro holky. A pokud to máte kousek na dětské hřiště, tak věřte, že se vaše návštěva stane středobodem pozornosti i pro všechny ostatní děti.Snadný provoz a nabíjení elektrického auta Mercedes GDva motory o celkovém výkonu 40 W nabijete pohodlně pomocí přiloženého adaptéru. Rychlostí až 7 km/h vydrží elektrické auto Mercedes G jezdit zhruba 90 minut v závislosti na hmotnosti malého jezdce a náročnosti terénu. Následně nevyžaduje žádnou jinou údržbu kromě příležitostného očištění.Realisticky provedené detailyKaždé dítko potěší fakt, že elektrické auto Mercedes G je vybavené zajímavými detaily. Například má funkční přední i zadní světla ovladatelná z místa řidiče. K dispozici je i USB nebo slot na SD kartu, což lze využít pro přehrávání oblíbených dětských písniček.Klíčové vlastnosti elektrického auta Mercedes GDětské elektrické auto Mercedes G s dvojicí motorů o celkovém výkonu 40 WZmenšenina opravdové motorky Mercedes G s realistickými detailyElektrické auto Mercedes G jezdí dopředu s max. rychlostí 7 km/h, lze zařadit i zpátečkuSnadné přidávání plynu pomocí pedálůUrčené dětem od 3 let s hmotností do 25 kgFunkční přední a zadní světlaPlně nabitá baterie zajistí jízdu až po dobu 90 minutUSB a slot na SD kartu s podporou přehrávání hudbyNabíjecí adaptér součástí balení + dálkový ovladač pro rodiče, který je nadřazený nad pedály auta (k dispozici např. nouzová brzda)

Produkt Mercedes G - černé patří do skupiny produktů Elektrická auta, je v nabídce značky Beneo v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Mercedes G - černé popisuje EAN kód 8586019941487.

Mercedes G - černé - parametry produktu

Mercedes G - černé - historie ceny a dostupnosti

Mercedes G - černé - další zajímavé produkty

Mercedes G - černé - jak nakoupit nejvýhodnější?