Melitta Molino Černý #4688086

Melitta Molino Černý #4688086

Melitta Molino Černý #4688086

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 130 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Melitta Molino Černý - popis produktu

Mlýnek na kávu Melitta Molino Černý:Jen mletím kávy krátce před její přípravou docílíte té nejlepší chuti. Proto vám nesmí chybět elektrický mlýnek na kávu MELITTA, který se stane nezbytnou součástí vaší kuchyně. Kávu namele pomocí mlecích kamenů, se kterými dosáhnete výraznější chuti. Intenzitu si můžete zvolit dle vlastních představ, lze si vybrat z 17 variant hrubosti mletí. Espresso vyžaduje 7 g kávy, pro doppio a flat white se využívá dvojnásobek, tedy 14 g, přičemž zásobník má kapacitu pro 200 g kávových zrn. Spolehlivý výkon zajišťuje 100W motor. Hlavní vlastnosti mlýnku na kávu Melitta Molino Černý Moderní elektrický mlýnek na kávu MELITTA potěší všechny milovníky dobré kávy O správné mletí se starají mlecí kameny Je možné si vybrat 17 intenzit hrubosti mletí Zásobník pojme až 200 g kávy Z jednoho mletí se dá připravit 14 porcí kávy Výkon mlýnku dosahuje 100 W Zapne se jen v případě, že nasadíte víko Materiálem těla mlýnku na kávu MELITTA je plast S mlýnkem na kávu MELITTA si připravíte kávu podle vašich představ Mlýnek na kávu MELITTA splní vaše představy díky nabídce praktických funkcí, které zpříjemní jeho používání. Mlýnek na kávu se vám spustí pouze v případě, že je správně nasazené ochranné víko. Mlýnek na kávu MELITTA potěší všechny, kterým se nechce do kavárny, ale přesto si potrpí na kvalitní kávu vyrobenou z čerstvě namletých zrn.

Tento produkt naleznete ve skupině Příprava kávy, je v nabídce značky MELITTA v nabídce e-shopu Tonerpartner.cz, Alza.cz.

Produkt Melitta Molino Černý #4688086 patří do skupiny produktů Mletá káva, patří pod značku MELITTA v nabídce e-shopu Tonerpartner.cz, Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Mlýnky na kávu, je v nabídce značky MELITTA v nabídce e-shopu Tonerpartner.cz, Alza.cz.

Produkt Melitta Molino Černý #4688086 označuje EAN kód 4006508215188.

Melitta Molino Černý - parametry produktu

Melitta Molino Černý - historie ceny a dostupnosti

Melitta Molino Černý - další zajímavé produkty

Melitta Molino Černý - jak nakoupit nejvýhodnější?