Melitta Molino Černo-červený

Melitta Molino Černo-červený

Melitta Molino Černo-červený

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 131 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Melitta Molino Černo-červený - popis produktu

Mlýnek na kávu Melitta Molino Černo-červený:Pouze čerstvě mletá kávová zrna se postarají o tu nejlepší chuť vašeho oblíbeného životabudiče. Proto pro vás bude správnou volbou elektrický mlýnek na kávu MELITTA, který oceníte nejen každé ráno. Zrna se melou pomocí mlecích kamenů, se kterými má káva bohatší a výraznější chuť. Samozřejmostí je nastavení intenzity, máte možnost si vybrat z 17 stupňů hrubosti mletí. Pro espresso se používá 7 g kávy, zatímco pro doppio a flat white je třeba 14 g, přičemž zásobník má kapacitu pro 200 g kávových zrn. Spolehlivý výkon zajišťuje 100W motor. Hlavní vlastnosti mlýnku na kávu Melitta Molino Černo-červený Moderní elektrický mlýnek na kávu MELITTA vám pomůže vyrobit skvělou kávu O správné mletí se starají mlecí kameny Možnost výběru z 17 stupňů hrubosti mletí Zásobník pojme až 200 g kávy Po jednom mletí připravíte 14 porcí kávy Mlýnek s výkonem 100 W V provozu pouze s nasazeným víkem Materiálem těla mlýnku na kávu MELITTA je plast S mlýnkem na kávu MELITTA si připravíte lahodnou kávu podle svých představ Mlýnek na kávu MELITTA naplní vaše představy, a to i díky nabídce praktických funkcí, které zpříjemní jeho obsluhu. Mlýnek na kávu se vám spustí pouze v případě, že je správně nasazené ochranné víko. Mlýnek na kávu MELITTA se hodí pro všechny, kteří nemohou vystát rozpustnou kávu a potrpí si na kvalitu z čerstvě namletých zrn.

Elektrický mlýnek Melitta 1019-01 Molino. 

Tento produkt naleznete ve skupině Příprava kávy, je v nabídce značky MELITTA v nabídce e-shopu Tonerpartner.cz, Alza.cz.

Produkt Melitta Molino Černo-červený patří do skupiny produktů Mletá káva, patří pod značku MELITTA v nabídce e-shopu Tonerpartner.cz, Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Mlýnky na kávu, je v nabídce značky MELITTA v nabídce e-shopu Tonerpartner.cz, Alza.cz.

Produkt Melitta Molino Černo-červený označuje EAN kód 4006508212958.

Melitta Molino Černo-červený - parametry produktu

Melitta Molino Černo-červený - historie ceny a dostupnosti

Melitta Molino Černo-červený - další zajímavé produkty

Melitta Molino Černo-červený - jak nakoupit nejvýhodnější?