Meblar Psací stůl PIXEL PX8

Meblar Psací stůl PIXEL PX8

Meblar Psací stůl PIXEL PX8

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 800 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Meblar Psací stůl PIXEL PX8 - popis produktu

Dětský sektorový nábytek PIXEL je jednoduchý, elegantní a podléhá nejnovějším trendům. Příjemná kombinace dubu, bílé a šedé barvy je vhodná jak pro kluka, tak pro dívku. Kolekce nabízí velké množství prvků , můžete si tak vyskládat dětský pokoj podle svých představ a prostorových možností. Psací stůl PIXEL PX8 má 3 zásuvky, součástí je otevřená police pro odkládání školních potřeb. Při každodenním používání oceníte ABS hrany . Celá sestava je vyrobena v teplých barvách, působí tak útulně a harmonicky. Nábytek je dodáván v demontu. Materiál: lamino (16mm), dřevěné úchytky Rozměry (ŠxVxH): 125 x 76 x 55cm Barevné provedení: dub/bílý lux/šedá

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

Produkt Meblar Psací stůl PIXEL PX8 lze nalézt mezi produkty ve skupině Psací stoly, patří pod značku Meblar, barevná verze je šedá v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Psací stolky, vyrábí jej značka Meblar, v barvě šedá, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt Meblar Psací stůl PIXEL PX8 patří do skupiny produktů Dětské psací stoly, je v nabídce značky Meblar, v barvě šedá, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Meblar Psací stůl PIXEL PX8 - parametry produktu

BarvaBílá
BarvaBéžová
DekorDub
Výška76 cm
BarvaŠedá
Šířka125 cm
FunkceS poličkou
Použití stolkuPsací stolek
FunkceSe zásuvkou
KategorieNábytek, Stoly, Psací stoly, Psací stolky, Dětské psací stoly
ZnačkaMeblar
Barvašedá
E-shopMujnabytek.cz

Meblar Psací stůl PIXEL PX8 - historie ceny a dostupnosti

Meblar Psací stůl PIXEL PX8 - další zajímavé produkty

Meblar Psací stůl PIXEL PX8 - jak nakoupit nejvýhodnější?