Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 - Nintendo Switch

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 - Nintendo Switch

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 - Nintendo Switch

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 - Nintendo Switch - popis produktu

Hra na konzoli Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 - Nintendo Switch: 69% Mario a Sonic zažijí své největší dobrodružství s novými disciplínami na olympiádě v Tokiu. Jste dobří ve sportovních disciplínách a troufáte si na zlaté olympijské medaile? Mario a Sonic vás budou doprovázet na olympijských hrách v Tokiu. 4 nové disciplíny Kromě klasických sportů na vás čekají 4 zbrusu nové disciplíny skateboarding, karate, surfování a sportovní lezení. Zahrajte si s přáteliHra podporuje místní hru až pro 4 hráče a online režim pro 8 hráčů. Vyzvěte své přátele a nandejte to celému světu.  Známé postavičky Zahrát si můžete za dobře známé a oblíbené postavy Mario, Sonic, Yoshi, Amy Rose, Luigi, Dr. Eggman. Postavičky si pro tentokrát připravily také věrohodné sportovní oblečení - posuďte sami. Můžete se těšit také na klasické známé sporty jako box, fotbal, plavání nebo gymnastiku. Skvělá zábava na letních olympijských hráchVyužívejte schopnosti a dovednosti oblíbených postaviček. Užijte si klasické, ale také nové disciplíny. Buďte precizní, protože jedna malá chyba, špatně provedený kop, vás může položit na žíněnku a ukončit tak kolo. Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky

MARIO & SONIC AT THE TOKYO 2020 OLYMPIC GAMES

Závoďte na skateboardu, surfujte nebo šplhejte na čas jako Mario, Sonic, Yoshi, Amy Rose, Luigi, či Dr. Eggman. Soupěřit o umístění na stupních vítězů můžete až ve 4 hráčích lokálně či až v 8 hráčích online.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento produkt se nachází v kategorii PC hry, je v nabídce značky Nintendo, SEGA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Tera.cz.

Produkt Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 - Nintendo Switch lze nalézt mezi produkty ve skupině Hry na PC, patří značce Nintendo, SEGA, v nabídce prodejce Alza.cz, Tera.cz.

Produkt Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 - Nintendo Switch je označen EAN kódem 45496424916.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 - Nintendo Switch - parametry produktu

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 - Nintendo Switch - historie ceny a dostupnosti

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 - Nintendo Switch - další zajímavé produkty

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 - Nintendo Switch - jak nakoupit nejvýhodnější?