MARIMEX Bazén s konstrukcí FLORIDA bez příslušenství 3,05 x 0,91m

MARIMEX Bazén s konstrukcí FLORIDA bez příslušenství 3,05 x 0,91m

MARIMEX Bazén s konstrukcí FLORIDA bez příslušenství 3,05 x 0,91m

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 958 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MARIMEX Bazén s konstrukcí FLORIDA bez příslušenství 3,05 x 0,91m - popis produktu

NEJŠIRŠÍ VÝBĚR BAZÉNŮ V ČECHÁCH POPIS: Bazén Florida se řadí mezi velmi oblíbené nadzemní bazény v České republice. Koupání ve vlastním velkém bazénu si může dopřát opravdu každý. Předností bazénu Florida je výhodná cena, snadná údržba. stabilita konstrukce, široká hladina vody i snadné zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, sestavit podpěrnou konstrukci, na kterou se navlékne bazénová folie. Od vybalení bazénu můžete do 30 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou.  Bazénové vzpěry jsou galvanizované a odolné proti korozi. Bazénová folie: Stěny jsou vyrobeny z pružného a pevného 3vrstvého Polystrenght PVC materiálu.  Vnější stěna bazénu je provedena v imitaci ratan. Síla stěny: 0,57 mm, síla dna: 0,28 mm. Motiv vnitřní folie = modrá (bez mozaiky). Připojení filtrace: K bazénu můžete připojit libovolnou kartušovou či pískovou filtraci z naší nabídky. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4').  Součásti balení bazénu Florida: bazén Florida návod záslepky průchodů stěn bazénu 1 sada průchodu stěnou bazénu Tolerance rozměrů bazénu: Uvedené rozměry bazénu jsou pouze orientační a ovlivnit je může rovnost podkladu či objem napuštěné vody. Povolená výrobní odchylka je 5 %. Zapuštění bazénu Florida: Bazén Florida není určen k celkovému ani částečnému zapuštění do země. Jedná se o nadzemní bazén. Uskladnění bazénu Florida: Bazén Florida není určen k celoročnímu provozu a proto by měl být na konci koupací sezóny zazimován. Bazén je potřeba vypustit, umýt od nečistot, osušit a uložit na suché místo, kde nemrzne. Je vhodné ho v průběhu zimy občas přeskládat, aby ve folii nevznikaly přehyby. Prodloužíte tak jeho životnost. Detailní informace o zazimování bazénu najdete v návodu, případně v naší Poradně  Návod k použití:

Bazén MARIMEX Bazén s konstrukcí FLORIDA bez příslušenství 3,05 x 0,91m: Léto bez koupání si málokdo umí představit. Teď můžete mít svůj vlastní bazén na zahradě i vy. Bazén Marimex Florida je mezi zákazníky velmi oblíbený, a to především díky jeho příznivé ceně, snadnému sestavení a údržbě. Napouštět vodu do sestaveného bazénu můžete již po 30 minutách od jeho vybalení. Stačí vybrat vhodné místo, rozvinout bazénovou podložku, rozbalit bazén a sestavit podpěrnou konstrukci, na kterou se navlékne bazénová fólie. Ta je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou. Síla podlahy je 0,28 mm a stěny 0,58 mm. Aby voda ve vašem bazénu byla stále čistá, lze k němu připojit libovolnou kartušovou či pískovou filtraci. Pro její napojení  jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4). Užijte si slunečné léto plné vodních radovánek.  Klíčové vlastnosti bazénu Marimex Florida 3,05 × 0,91 mSnadné sestaveníBazén Marimex Florida 3,05 × 0,91 m má stabilní konstrukce Laminovaná trojvrstvá fólie vyztužená polyesterovou tkaninouK bazénu je možné připojit libovolnou pískovou nebo kartušovou filtraci MarimexVodu můžete napouštět již po 30 minutách od vybaleníSíla podlahy 0,28 mm a stěny 0,58 mmDoporučená údržbaAby vám do vody nenapadal hmyz či listí, zakrývejte ho krycí plachtou. Bazén je nutné po ukončení sezóny vypustit a vyčistit. Je vhodné ho poté uklidit na suché a nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost vašeho bazénu. Obsah balení:bazén Floridanávodzáslepky průchodů stěn bazénu

Produkt MARIMEX Bazén s konstrukcí FLORIDA bez příslušenství 3,05 x 0,91m označuje EAN kód 8590517013638.

MARIMEX Bazén s konstrukcí FLORIDA bez příslušenství 3,05 x 0,91m - parametry produktu

MARIMEX Bazén s konstrukcí FLORIDA bez příslušenství 3,05 x 0,91m - historie ceny a dostupnosti

MARIMEX Bazén s konstrukcí FLORIDA bez příslušenství 3,05 x 0,91m - další zajímavé produkty

MARIMEX Bazén s konstrukcí FLORIDA bez příslušenství 3,05 x 0,91m - jak nakoupit nejvýhodnější?