Piatnik Karty mariášové Jednohlavé

Piatnik Karty mariášové Jednohlavé

Piatnik Karty mariášové Jednohlavé

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 34 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Piatnik Karty mariášové Jednohlavé - popis produktu

Mariáš karty jednohlavé

Jedna z nejoblíbenějších a základních her, vhodná pro dívky i chlapce.

Klasické jednohlavé hrací karty patří do výbavy každého jednoho hráče. Výrobce Piatnik zaručuje kvalitní provedení, použití odolného papíru a trvanlivých barev. Mariáš karty můžete využít i pro mnoho jiných her.

Popis:

  • minimální počet hráčů: 2
  • doporučený věk od 6 let
  • balení obsahuje 32 karet
  • rozměry balení: 10 × 6,5 × 1 cm

Karty Mariáš jednohlavý: Jednohlavé hrací karty patří do výbavy každého vášnivého hráče. Výrobce Piatnik zaručuje kvalitní provedení, použití odolného papíru a trvanlivých barev. Mariášové karty můžete využít i pro mnoho jiných her. Balení obsahuje klasických 32 listů. Klíčové vlastnosti mariášových karet PiatnikJednohlavá varianta karet pro hru mariáš a mnoho dalšíchKvalitní provedení známého výrobce Piatnik zaručuje dlouhou životnost listůMariášové karty potěší každého milovníka karetních herRozměry balení:10 × 6,5 × 1 cm

Piatnik Mariáš karty jednohlavé

Klasická karetní hra Mariáš dodávaná v papírové krabičce. Tato hra je určena pro 2 až 4 hráče. Jednohlavé karty nesou symboly srdcí, žaludů, listů a kulí. Malý balíček do kapsy může pobavit nejen děti, ale i dospělé.

Kupte dětem karty pro zábavné hry!

Vhodné pro děti od 3 let Počet hráčů: 2+

Tento produkt se nachází v kategorii Společenské hry, patří pod značku PIATNIK, v nabídce prodejce 4kids.cz, Heliumking.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Produkt Piatnik Karty mariášové Jednohlavé lze nalézt mezi produkty ve skupině Karetní hry, patří pod značku PIATNIK v nabídce e-shopu 4kids.cz, Heliumking.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Základní desky, je v nabídce značky PIATNIK v nabídce e-shopu 4kids.cz, Heliumking.cz, Alza.cz a je designován unisex.

Produkt Piatnik Karty mariášové Jednohlavé označuje EAN kód 9001890188718.

Piatnik Karty mariášové Jednohlavé - parametry produktu

Piatnik Karty mariášové Jednohlavé - historie ceny a dostupnosti

Piatnik Karty mariášové Jednohlavé - další zajímavé produkty

Piatnik Karty mariášové Jednohlavé - jak nakoupit nejvýhodnější?