MADE - Malý mechanik - traktor s příslušenstvím, 161 ks

MADE - Malý mechanik - traktor s příslušenstvím, 161 ks

MADE - Malý mechanik - traktor s příslušenstvím, 161 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 221 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MADE - Malý mechanik - traktor s příslušenstvím, 161 ks - popis produktu

Stavebnice Malý mechanik - traktor s příslušenstvím 4 v 1, 161 ks: Nechte své děti nahlédnout do světa techniky s parádní stavebnicí Malý mechanik. Stavebnice obsahuje 161 dílků z plastu a kovu, ze kterých děti sestaví parádní traktor. Jedním traktorem to ale nekončí. V příslušenství máte k dispozici také velkou lžíci nebo radlici, kterou můžete umístit dopředu nebo dozadu. Celkem máte tedy čtyři možnosti, jak bude finální traktor vypadat. S hotovým strojem si pak děti mohou dále hrát a vymýšlet nejrůznější herní scénáře. Stavebnice Malý mechanik traktor s příslušenstvím 4 v 1 rozvíjí dětskou kreativitu, manuální zručnost a jemnou motoriku a rovněž učí děti trpělivosti. Hračka je vhodná pro kluky od osmi let. Klíčové vlastnosti stavebnice Malý mechanik - traktor s příslušenstvím 4 v 1Umožňuje dětem seznámit se se světem technikyStavebnice Malý mechanik - traktor s příslušenstvím 4 v 1 obsahuje 161 dílků z kovu a plastuSestavený traktor má čtyři možnosti finální úpravy - s lžící nebo radlicí, vepředu nebo vzaduHra trénuje fantazii, manuální zručnost a jemnou motorikuStavebnice Malý mechanik - traktor s příslušenstvím 4 v 1 je pro děti od 8 let Obsah balení:161 dílků pro vytvoření traktoru 4v1Materiál:kov a plastRozměr balení:24 × 34,5 × 4,5 cm

Traktor jako jeden z mnoha dopravních prostředků, který si chlapci mohou sestavit z kovových a plastových dílků. Tentokrát mají připraveno 161 dílků, ze kterých si mohou sestavit zemědělský stroj s válcem, radlicí, nebo jiným příslušenstvím.

Přednosti:

  • skládáním trénují kluci zručnost a trpělivost

Kupte chlapcům jednu ze stavebnic Mechanik!

Vhodné pro děti od 8 let Materiál: kov/plast Počet dílků: 161 ks Rozměry balení: 24 x 34,5 x 4,5 cm

Stavebnice Malý mechanik je skvělým vstupem do světa techniky. Rozvijí dětskou motoriku, kreativitu, manuální zručnost a představivost. Učí děti trpělivosti a řešení problému. Odměnou bude vlastnoručně sestavený výrobek,se kterým si dítě užije další spoustu zábavy. Stavebnice se skládá z kovových a plastových dílů.Malý mechanik traktor s příslušenstvím (4 v 1) - 161 dílů.Hračka je určena pro děti 8+.Rozměr boxu je 24 x 34,5 x 4 cm.Materiál hračky je plast/kov.

Produkt MADE - Malý mechanik - traktor s příslušenstvím, 161 ks má přiřazen EAN kód 8590756083379.

MADE - Malý mechanik - traktor s příslušenstvím, 161 ks - parametry produktu

Určenímale
KategoriePuzzle, Stavebniny, Stavebnice
EAN8590756083379

MADE - Malý mechanik - traktor s příslušenstvím, 161 ks - historie ceny a dostupnosti

MADE - Malý mechanik - traktor s příslušenstvím, 161 ks - další zajímavé produkty

MADE - Malý mechanik - traktor s příslušenstvím, 161 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?