MAGG Solární LED světlo COLOR

MAGG Solární LED světlo COLOR

MAGG Solární LED světlo COLOR

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MAGG Solární LED světlo COLOR - popis produktu

Zahradní osvětlení MAGG Solární LED světlo COLOR:Chcete mít nasvícenou příjezdovou cestu ke garáži nebo okolí zahrady? Pokud ano, měli byste se zajímat o zahradní osvětlení Magg. Sluneční záření prostřednictvím solárního panelu dodává energii k jeho provozu. Při výrobě tohoto zahradního osvětlení se používá kov a plast. Zásadní parametry produktu MAGG Solární LED světlo COLOR Posviťte si na celou vaši zahradu Tento druh osvětlení se zapichuje do země Materiál pro zahradní osvětlení Magg je kov a plast Součástí osvětlení je integrovaný světelný zdroj Díky solárnímu napájení ušetříte energii Rozměry svítidla jsou 7,5 × 7,5 cm

Produkt MAGG Solární LED světlo COLOR patří do skupiny produktů LED osvětlení od značky Magg, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Venkovní osvětlení, je v nabídce značky Magg, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt MAGG Solární LED světlo COLOR lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní osvětlení, je v nabídce značky Magg, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt MAGG Solární LED světlo COLOR má EAN kód 8591715580045.

MAGG Solární LED světlo COLOR - parametry produktu

MAGG Solární LED světlo COLOR - historie ceny a dostupnosti

MAGG Solární LED světlo COLOR - další zajímavé produkty

MAGG Solární LED světlo COLOR - jak nakoupit nejvýhodnější?