MaDe Teploměr s českým hlasem, 16cm

MaDe Teploměr s českým hlasem, 16cm

MaDe Teploměr s českým hlasem, 16cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MaDe Teploměr s českým hlasem, 16cm - popis produktu

Doktorská sada pro děti MaDe Teploměr s českým hlasem, 16cm: Není jisté, jestli náhodou plyšový medvídek nemá teplotu? Změřte jej pomocí teploměru MaDe. Světelná stupnice vám napoví, jak na tom plyšák je, a český hlas vám poradí, co dělat, stačí jen stisknout hrot teploměru. Teploměr MaDe je vyroben z plastu, má modro-bílou barvu a motiv veselého doktora. Rozvíjí fantazii a kreativitu vašich nejmenších, kteří si tak se zvířátky, sourozenci nebo s kamarády mohou hrát na doktora. Klíčové vlastnosti teploměru MaDeDětský teploměr MaDe pro kluky i holkySvětelná stupnice ukáže naměřenou teplotuČeský hlas poradí, co s pacientem dělatStačí jen stisknout hrot teploměru, 8 českých větVyžaduje 3 baterie AG13 (nejsou součástí balení)Rozvíjí dětskou kreativitu a fantaziiTeploměr MaDe je vhodný pro děti od 3 let

Zvuková hračka v podobě dětského teploměru, se kterým si děti mohou hrát na vyšetřování pacienta.

Funkčnost:

  • měří teplot a znázorňuje ji světelně
  • mluví osm vět českým jazykem
  • aktivuje se stiskem hrotu

Kupte dětem teploměr se zvukem!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Baterie: 3 x AG13 1,5V Délka teploměru: 16 cm Rozměry: 22 x 10 cm

Teploměr s českým hlasem. Světlo na teploměru ukáže naměřenou teplotu a hlas doktora pacientovi poradí. Stiskem hrotu teploměr řekne jednu z osmi českých vět. Napájení 3 x 1,5V AG 13 baterie. Výška teploměru 16 cm. Materiál: plast. Rozměry karty 22 x 10 cm.

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Made, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt MaDe Teploměr s českým hlasem, 16cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Plyšové hračky, patří pod značku Made, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz a je designován unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Interaktivní hračky, je v nabídce značky Made, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz a je vhodný unisex.

Produkt MaDe Teploměr s českým hlasem, 16cm má EAN kód 8590756040860.

MaDe Teploměr s českým hlasem, 16cm - parametry produktu

MaDe Teploměr s českým hlasem, 16cm - historie ceny a dostupnosti

MaDe Teploměr s českým hlasem, 16cm - další zajímavé produkty

MaDe Teploměr s českým hlasem, 16cm - jak nakoupit nejvýhodnější?