LuxD Designová váza Khalil 50 cm stříbrná

LuxD Designová váza Khalil 50 cm stříbrná

LuxD Designová váza Khalil 50 cm stříbrná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 929 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designová váza Khalil 50 cm stříbrná - popis produktu

Designová váza Khalil 50 cm stříbrná Designová váza Khalil se stane skvělým doplňkem každého interiéru. Je vyrobena z hliníkové slitiny ve stříbrném provedení a na první pohled zaujme moderním designem. Lesklý povrch byl zušlechtěn pomocí tradičního řemeslného zpracování. Ucelený vzor dělá každou kopii originální a svědčí o přepracované manuální práci. Úzký tvar skvěle ladí s květinami s dlouhou stopkou nebo větvičkami a do interiéru vnese nádech osobité elegance. Váza Khalil skvěle zapadne do každého koutu vaší domácnosti. Rozměr: 25cm x 50cm x 25cm (š x v x h)Materiál: hliníková slitinaBarva: stříbrná Vzhledem na přírodní charakter použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Tento produkt naleznete ve skupině Skladové stany od značky LuxD, barevná verze je aaa9ad, je vyroben z materiálu kov, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designová váza Khalil 50 cm stříbrná - parametry produktu

Hmotnost3 kg
Délka25 cm
Šířka25 cm
Výška50 cm
MateriálKov
Barvaaaa9ad
KategorieDekorace, Stany, Skladové stany
ZnačkaLuxD
Barvaaaa9ad
Materiálkov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designová váza Khalil 50 cm stříbrná - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designová váza Khalil 50 cm stříbrná - další zajímavé produkty

LuxD Designová váza Khalil 50 cm stříbrná - jak nakoupit nejvýhodnější?