LUDI - Skákací pes, modrý

LUDI - Skákací pes, modrý

LUDI - Skákací pes, modrý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 677 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LUDI - Skákací pes, modrý - popis produktu

Ludi Skákací pes modrá

Nafukovací skákací pes pro děti ergonomického tvaru. Nejmenším dětem pomůže při jejich prvních krůčcích. Když dítě získá při chůzi jistotu, začne objevovat kouzlo skákání. Uši slouží jako držadla. Kolem krku můžete pejskovi uvázat šátek s popisovací jmenovkou, aby si dítě svého pejska mohlo pojmenovat. Vyroben z odolného materiálu vhodného pro použití doma i venku. Součástí výrobku je i nafukovací pumpička.

Rozměry: 58×48×27 cm. Nosnost 35 kg. Vhodné pro děti od 10 měsíců.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Dětské hopsadlo Ludi Skákací pes modrý: Hopsadlo Ludi - Skákací nafukovací pes má ergonomický tvar, součástí balení je pumpička a šátek se jmenovkou. Vyrobeno z odolného materiálu. Nosnost 35 kg. Rozměry: 58 × 48 × 27 cm. Chcete dětem pomoci při jejich prvních krůčcích? Pořiďte jim Hopsadlo Ludi. Tento nafukovací skákací pes má ergonomický tvar. Nejmenším dětem již od 10 měsíců pomůže při jejich prvních krůčcích. Když dítě získá při první chůzi jistotu, začne objevovat kouzlo skákání. Uši psa slouží jako držadla. Pejskovi mohou děti uvázat kolem krku šátek s popisovací jmenovkou, který je součástí balení. Tak si dítě svého pejska vždy zaručeně pozná a mohou se z nich stát nejlepší kamarádi. Součástí výrobku je také nafukovací pumpička. Klíčové vlastnostinafukovací skákací pesergonomický tvarsoučástí balení - pumpička, šátek se jmenovkouvyrobeno z odolného materiálunosnost 35 kgrozměry: 58 × 48 × 27 cm

Modrý skákací pes je připraven pro děti od 10 měsíců, aby jim pomohl s jejich prvními poskoky. Stačí když děti nasednou, uchopí ho za ouška a mohou je zkoušet.

Přednosti:

  • ergonomický tvar
  • odolný materiál

Obsah balení:

  • skákací pes, šátek s popisovací jmenovkou
  • nafukovací pumpička

Kupte dětem skákacího pejska Ludi!

Vhodné pro děti od 10 měsíců Materiál: vysoce kvalitní PVC Nosnost: cca do 35 kg Rozměry: 58 x 48 x 27 cm

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Ludi, v nabídce prodejce Market-24.cz, 4kids.cz, Alza.cz a je přizpůsoben male.

Produkt LUDI - Skákací pes, modrý je označen EAN kódem 3550839927766.

LUDI - Skákací pes, modrý - parametry produktu

LUDI - Skákací pes, modrý - historie ceny a dostupnosti

LUDI - Skákací pes, modrý - další zajímavé produkty

LUDI - Skákací pes, modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?