L´Oréal Professionnel Parní žehlička na vlasy SteamPod 3.0

L´Oréal Professionnel Parní žehlička na vlasy SteamPod 3.0

L´Oréal Professionnel Parní žehlička na vlasy SteamPod 3.0

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 550 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

L´Oréal Professionnel Parní žehlička na vlasy SteamPod 3.0 - popis produktu

Žehlička na vlasy L'ORÉAL PROFESSIONNEL SteamPod 3.0: Toužíte pro krásně vypadajících a zdravých vlasech? Žehlička na vlasy LOréal Professionnel SteamPod 3.0 je skvělý pomocník při žehlení vlasů do hladka, tvorbě okamžité foukané nebo pro krásné volné a ploché vlny. Vybrat si můžete teplotu v rozsahu 180 °C až 210 °C. Žehlička LOréal Professionnel SteamPod 3.0 využívá technologii Pro-Keratin, která v kombinaci s vysokým tlakem páry, chrání vaše vlasy. Výsledkem jsou zdravě vypadající a lesklé vlasy. Navíc pomocí odnímatelného hřebínku můžete natočit vlasy do tvaru písmene S.  Klíčové vlastnosti žehličky na vlasy LOréal Professionnel SteamPod 3.0Žehlička na vlasy s parním žehlenímRozsah teplot 180 °C až 210 °CŽehlička LOréal Professionnel SteamPod 3.0 využívá technologii Pro-KeratinPomocí odnímatelného hřebínku můžete natočit vlasy do tvaru písmene SKrásně hladké vlasy s žehličkou LOréal Professionnel SteamPod 3.0S žehličkou vytvoříte dokonalou foukanouVytvořte si volné či ploché vlnyS parní žehličkou LOréal Professionnel SteamPod 3.0 šetrně upravíte své vlasyS parní žehličkou LOréal Professionnel SteamPod 3.0 si můžete užít dokonalý účes pro každou příležitost. Žehlička vám umožní snadnou a šetrnou úpravu vlasů. Krásně uhlazený styling docílíte s použitím páry. Vlasy budou krásně hebké, lesklé a na pohled přirozeně zdravé. Nejlepších výsledků a ochranu před krepatěním dosáhnete s vlasovou rutinou Steampod. Žehlička navíc využívá technologii Pro-Keratin, která v kombinaci s vysokým tlakem páry chrání vaše vlasy před teplotním šokem.Ploché vlny pomocí odnímatelného hřebínkuPloché vlny zvládnete s žehličkou LOréal Professionnel SteamPod 3.0 raz dva. Pomocí odnímatelného hřebínku natočíte vlasy do tvaru písmene S. Tento proces poté opakujete na celé hlavě.Hladké vlasy s žehličkou LOréalToužíte po hladkých vlasech? S žehličkou LOréal Professionnel SteamPod 3.0 si můžete dopřát dokonalý vzhled. Vlasy nejdříve vysušte a rozdělte je do sekcí. Začněte žehlit vlasy od kořínků pomaličku směrem dolů. Vytvořte si volné vlnyS žehličkou LOréal Professionnel SteamPod 3.0 si můžete vytvořit volné vlny. Vlasy opět rozdělíte do sekcí a následně obtočíte kolem žehličky. Abyste docílili přirozeného vzhledu, natáčejte vlasy směry od obličejeOkamžitá foukanáS žehličkou LOréal Professionnel SteamPod 3.0 můžete vytvořit okamžitou foukanou — snadno a rychle. Vysušené vlasy rozdělte do sekcí a začněte od kořínků. Poté přejíždějte s žehličkou LOréal Professionnel SteamPod 3.0 pomalu dolů.

Parní žehlička na vlasy SteamPod 3.0 v kombinaci vysokého tlaku páry a Pro-Keratin technologie zanechává vlasy hladké a lesklé. Vyžehlení vlasů je 2x rychlejší a zanechává vlasy 2x hladší.* Žehlička má automatické přizpůsobení teploty dle potřeb vlasů (180 °C - 210 °C) a inteligentní kontrolu teploty 2x za vteřinu. Má zabudovanou nádržku na vodu přímo v žehličce a otočný kloub, díky kterému lze se žehličkou lehce otáčet. * Instrumentální test, SteamPod 3.0 vs SteamPod 3.0 bez páry a hřebínku. Vyzkoušejte další produkty z řady Steampod .

Tento produkt se nachází v kategorii Žehličky na vlasy, patří značce L´Oréal Professionnel, naleznete ho u prodejce Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, Alza.cz a je přizpůsoben .

Produkt L´Oréal Professionnel Parní žehlička na vlasy SteamPod 3.0 označuje EAN kód 3474636819713.

L´Oréal Professionnel Parní žehlička na vlasy SteamPod 3.0 - parametry produktu

L´Oréal Professionnel Parní žehlička na vlasy SteamPod 3.0 - historie ceny a dostupnosti

L´Oréal Professionnel Parní žehlička na vlasy SteamPod 3.0 - další zajímavé produkty

L´Oréal Professionnel Parní žehlička na vlasy SteamPod 3.0 - jak nakoupit nejvýhodnější?