LODOS Mlýnek na kávu TEMP černý

LODOS Mlýnek na kávu TEMP černý

LODOS Mlýnek na kávu TEMP černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LODOS Mlýnek na kávu TEMP černý - popis produktu

Mlýnek na kávu LODOS Mlýnek na kávu TEMP černý:Jen čerstvě namletá kávová zrna zajistí jedinečnou chuť vašeho oblíbeného nápoje. Proto pro vás bude správnou volbou kvalitní ruční mlýnek na kávu LODOS, který se stane nezbytnou součástí vaší kuchyně. S tímto tradičním mlýnkem prožijete celý rituál mletí kávy, a navíc na rozdíl od elektrického u něj nehrozí, že by se káva při mletí připálila. O správné mletí zrn se postarají mlecí kameny, díky nimž vás překvapí výraznější a bohatší chuť. Espresso vyžaduje 7 g kávy, pro doppio a flat white se využívá dvojnásobek, tedy 14 g, přičemž mlýnek má velikost zásobníku na 55 g kávových zrn. Rozměry mlýnku na kávu LODOS odpovídají 24,2 × 8 × 5 cm (vך×h). Klíčové přednosti mlýnku na kávu LODOS Mlýnek na kávu TEMP černý Kvalitní ruční mlýnek na kávu LODOS se postará o jedinečnou chuť vašeho nápoje Mletí zrn pomocí mlecích kamenů Kapacita zásobníku je až 55 g kávy Z jednoho mletí připravíte 4 porce kávy Výrobním materiálem těla mlýnku na kávu LODOS je plast Materiál mlecího mechanismu: kov Součásti balení: násypka Barva: černá Rozměry: 24,2 × 8 × 5 cm (vך×h) Hmotnost: 0,292 kg

Možnost nastavení jemnosti mletí, odnímatelná klička, vhodný na cestování

Produkt LODOS Mlýnek na kávu TEMP černý patří do skupiny produktů Příprava kávy, je v nabídce značky LODOS v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Mletá káva, patří pod značku LODOS v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt LODOS Mlýnek na kávu TEMP černý patří do skupiny produktů Mlýnky na kávu, je v nabídce značky LODOS v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt LODOS Mlýnek na kávu TEMP černý má EAN kód 8590280003010.

LODOS Mlýnek na kávu TEMP černý - parametry produktu

Výška21.00
Šířka5.00
Hloubka8.00
Váha0.320
SloženíPlast
KategorieMlýnky, Příprava kávy, Mletá káva, Mlýnky na kávu
ZnačkaLODOS
E-shopAlza.cz
EAN8590280003010

LODOS Mlýnek na kávu TEMP černý - historie ceny a dostupnosti

LODOS Mlýnek na kávu TEMP černý - další zajímavé produkty

LODOS Mlýnek na kávu TEMP černý - jak nakoupit nejvýhodnější?